IFE Foodapest: együtt, először

Szerző: trademagazin Dátum: 2007. 11. 28. 08:00

A Montgomery International és a Hungexpo Zrt. között létrejött megállapodás szerint IFE Foodapest néven egyesült a korábbi két jól ismert élelmiszer-ipari szakkiállítás. A megújult rendezvény első alkalommal 2007. november 20–22. között várja a szakembereket a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. Új termékcsoportok
Ebben az évben az új, közös szervezésben zajló élelmiszer-ipari seregszemlén új termékcsoportok lesznek, amelyek között külön is említésre méltó a vendéglátás, illetve a sütő- és édesipar. A szakkiállításon továbbra is jelentős szerepet kap a régió élelmezésében kiemelten fontos hús- és baromfipiac.
Az IFE Foodapest kínálatát több program színesíti: lesznek újdonságok, látványosságok és szakmai érdekességek egyaránt.
Az „Új termék” vitrinekben – ahogyan nevéből is következik – a kiállítók mutathatják be újdonságnak ítélt termékeiket.
A kiállítás területén működik majd egy Látványszínpad is, ahol három napig folyamatosan váltják egymást a látványos és ízletes programok: lesz szakácsverseny, kóstoltatás, termékismertető és minden, mi szem-szájnak ingere.
Aki pedig igazi szakmai ínyencségekre vágyik, az is talál az IFE Foodapest programkínálatában megfelelő menüt: a kiállítás területén zajlik majd az Üzletstratégiai Fórum, aminek alcíme talán ez lehetne: pergő előadások aktuális üzleti kérdésekről.
Az IFE Foodapesten bemutatkozik a Világjárás szekció, ahol a látogatók megismerkedhetnek más országok termékeivel, ízeivel.
A kiállító országok közül Ausztria, Görögország, Olaszország és a hazai piacon új szereplőként megjelenő Azerbajdzsán kollektív nemzeti megjelenéssel vesz részt a kiállításon.
A Foodapest technológiai szekciója továbbra is minden második évben jelentkezik.

Kapcsolódó cikkeink