Húsvéti ünnepek a SPAR áruházaiban

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 04. 16. 12:02

A húsvéti ünnepeket megelőzően a SPAR Magyarország Kft. 400 üzlete ez évben is gazdag választékkal és kedvező árakkal várja vásárlóit.

SPAR kotozottsonka

Húsvét napjaiban, a nagyböjti időszak végén, az ünnepi menü kedvelt és fontos termékei a húsfélék. A SPAR saját REGNUM húsfeldolgozó üzeme a húsvéti sonka mellett kiváló, ellenőrzött minőségű friss húsokat és feldolgozott hústermékeket kínál. Ez évben is folytatódik az, az utóbbi években tapasztalható tendencia, hogy a vásárlók a SPAR áruházakban egyre inkább a hagyományos módon készült, magasabb minőségi szinthez tartozó sonkaféleségeket keresik. Ezért a korábbi évek sikertermékein túl – a saját húsüzemben gyártott SPAR füstölt, kötözött sonka (vákuum-csomagolt), vagy a Pick békebeli termékek – egyéb sonkafélék mellett a választék részévé tette a cég a hagyományos érlelésű és füstölésű parasztsonkát. Árak tekintetében a múlt évhez viszonyítva általában a stagnálás/csökkenés jellemző.

A sonkákon túlmenően a SPAR több, az ünnephez kapcsolódó hagyományos áruféleséggel, sokféle slágertermékkel, valamint húsvéti kiegészítők széles választékával és különleges akciókkal készült. Mind a szórólapokban, mind az INTERSPAR ínyenckatalógusban megtalálhatók a húsvéti csokoládéféleségek és édességek, a legkülönfélébb italáruk, a sütési alapanyagok, valamint az ilyenkor egyik legfontosabb árucikk – a tojás. Fontos kiegészítő termékek még a mustár és a torma is.
Izgalmas és hasznos húsvéti ajándék is lehet a Hegymánia matricagyűjtő album, mely játékos formában mutatja be a hegységek természeti kincseit, állatait és növényvilágát. Az album Klein Dávid hegymászó ajánlásával készült, aki a SPAR Everest Expedíció keretében a napokban kísérli meg újból oxigénpalack nélkül elérni a világ legmagasabb, 8848 m magas hegycsúcsát. A SPAR üzletekben történő vásárlás esetén, minden elköltött 2000 forint után egy ingyenes zöld színű matricacsomagot kapnak a vevők, mely 5 db, albumba ragasztható matricát rejt.

Kapcsolódó cikkeink