Húsvéti készülődés a Tesconál

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 04. 11. 13:15

Nagy erőkkel készül a Tesco húsvétra, az áruházlánc tojásszépségversenyt és gasztrovetélkedőt szervez.

Új honlapot indított húsvétra a Tesco, amin egy verseny keretében mindenki megtervezheti a saját húsvéti tojását. A versenyen a közönségszavazatok döntenek az egyedi és a hagyományos tervezésű kategóriákban. A honlapon nemcsak az oldal által felkínált programmal lehet tervezni, hanem otthon készített tojások fotóját is fel lehet rá tölteni.
Kreatív kedvű látogatóinak kínál vidám játékot a Tesco húsvéti honlapja. A http://husvetitojas.hu oldalon egy program segítségével bárki megtervezheti saját egyedi tojását, vagy feltöltheti hagyományos módszerekkel, otthon készült húsvéti remekművét. A virtuálisan tervezett tojások megalkotásához kedves figurák és hagyományos ornamentikák is felhasználhatók. A verseny nemrég indult, de máris rengeteg terv érkezett mindkét kategóriában. A feltöltött alkotásokra természetesen szavazni is lehet, a győztesek a legtöbb szavazatot begyűjtő tojások és alkotóik lesznek. Nyereményként a szervezők kategóriánként 1-1 hévízi wellness hétvégét sorsolnak ki, 130 000 forint értékben. További nyereményként mindkét kategória legtöbb szavazatot elérő pályázója egyenként 10 000 forintos Tesco vásárlási utalványt kap.

A honlap segítségével húsvéti képeslappal is meglephetjük ismerőseinket, a Tesco munkatársai itt is teret adnak a kreativitásnak: üdvözletünk mellé is csatolhatunk saját készítésű hímes tojást. De kiválaszthatjuk akár a cég húsvéti reklámfilmjéből megismert, vidám tojásfigurák életképei közül a számunkra legkedvesebbet is.

A húsvéti asztalnak nem csak az alapanyagait szerezhetjük be a Tesco áruházaiban, a cég recepteket is kínál, amelyeket a húsvéti honlapról egy kattintással elérhetünk.

Sőt, a Tesco a gasztronómia iránt érdeklődők számára is kínál nyerési lehetőséget: Húsvéti ízvadászat címmel pályázat indult a www.tesconyha.hu oldalon. A játék lényege, hogy bárki összeállíthatja a honlapra feltöltött receptek közül a számára tökéletes húsvéti menüsort, amelyet két ismert gasztroblogger, a Lila Füge és a Fűszer és Lélek írói bírálnak el. Akinek a menüsorát a legnagyszerűbbnek találják, kétszemélyes húsvéti gasztro-hétvégét nyer a szigetmonostori Rosinante fogadóba. Aki a honlap receptjeiből nem tudja összeállítani álommenüjét, az természetesen feltöltheti saját receptjeit, hogy ezekből válassza ki a három nyerő fogást.

Kapcsolódó cikkeink