HOVENTA 2010 – A legújabb trendek színhelyére regisztrálhat meghívónkkal

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 10. 13. 15:53

Regisztráljon ingyenesen a Hoventára meghívónkkal! A Trade magazin, mint a Hoventa stratégiai partnere Önnek is biztosítja a lehetőséget, hogy ingyenesen regisztráljon a Hoventa szakkiállításra a következő linkre kattintva:
Regisztráció

A HOVENTA megújult tematikával, teljesen új elrendezéssel, széles kiállítói kínálattal és minden eddiginél gazdagabb szakmai kísérőprogrammal várja a szállodaipari, vendéglátóipari szakembereket 2010. október 19-22. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

A legjelentősebb változások egyike, hogy a kiállítás tematikájában bővült: az évek óta igen erős gasztronómia mellé kívánja az új szervező, a HUNGEXPO felzárkóztatni a szállodaipar témakörét is. Ennek jegyében indítja el 2010-ben a Hotel & Restaurant Design tematikát, mely a szállodák, panziók belső kialakítási és berendezési lehetőségeit, a legújabb trendeket mutatja majd be. A belső design mellett a korszerű épületgépészeti megoldások, modern technikai megoldások is terítékre kerülnek mind a kiállítók kínálatában, mind a programokban.

A kiállítást széles szakmai támogatással szervezi a HUNGEXPO. Ennek köszönhetően a HOVENTA-t szakmailag rendkívül tartalmas, széleskörű konferencia és workshop program, valamint látványos bemutatók, versenyek kísérik, melyek a szállodaipar és a vendéglátóipar szereplői számára egyaránt a fejlődés, az új trendek megismerésének lehetőségét kínálják.

Bővebb információ: www.hoventa.hu

Kapcsolódó cikkeink