Hol tanulnak főzni a Sydney-iek? – A nap képe
Divat a gasztronómiai kurzusok szervezése – az átlagembernek szervezettet főzőtanfolyamnak nevezik, a profikét továbbképzésnek; az egyszerűbbekre éttermekben is sor kerülhet, de külön iskolákat is alapítanak. És ha a ma ínyence számára természetes, hogy a magas szintű gasztronómia művészet, akkor az is magától értetődik, hogy azt tanulni a megfelelő környezetben kell is.
A nap képe rovatunkban tegnap a Tijuana-i Culinary Art School-t mutattuk be, ma íme néhány pedig a Sydney Seafood School-t. Mindkét helyen korunk nagynevű építészei tervezték a lélegzetállító tereket olyan épületekben, amelyeket funkciójukat nem ismerve is tudnánk szeretni.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Az MTÜ válaszai a vendéglátóhely-üzlettípusok bejelentésével kapcsolatos leggyakrabban felmerülő kérdésekre
A december 22-én kihirdetett 634/2020. (XII. 22.) Korm. rendelet értelmében…
Tovább olvasom >Rangos elismerés az ÖMKi tájfajta paradicsompalántáinak!
Február 25-én, online közvetítés formájában került sor az idei Highlights…
Tovább olvasom >Március 12-ig lehet nevezni a Magyarország étele 2021 szakácsversenyre
Március 12-ig lehet nevezni a Magyarország étele 2021 szakácsversenyre, amelyre…
Tovább olvasom >