Hogyan lehet a TikTokon hirdetni?

Szerző: Trademagazin Dátum: 2021. 02. 22. 15:58

Mindent megtudhatunk az ingyenes webináriumon, 2021. február 24-én, 14:00 órakor TikTok marketing kezdőknek címmel Mezei Alexandra, a Growww Digital közösségimédia-szakértője elmondja, hogyan használhatod ki a TikTokban rejlő óriási lehetőséget.

2021 a TikTok hirdetések éve lesz Magyarországon. Már több mint 2 millió magyar felhasználó van, de még nagyon kevesen hirdetnek ezen az új platformon. A legtöbben nem ismerik a TikTok hirdetési lehetőségeit, nem tudják, hogyan és milyen feltételekkel kezdhetik el a kampányokat, mi mennyibe kerül stb.

A Growww Digital – a TikTok hivatalos magyarországi partnere – webináriumot tart azzal a céllal, hogy tájékoztassa az érdeklődőket a TikTok marketingről (már most több mint 600-an jelentkeztek a webináriumra).

A webináriumon megtudhatjuk, hogy

  • miért érdemes minél előbb elkezdeni a TikTokon hirdetni, és versenyelőnyt szerezni;
  • miért különösen jó eszköz a TikTok márkaépítésre, ismertségnövelésre, lead generálásra;
  • hogyan működik az algoritmus;
  • milyen fióktípusok léteznek, hogyan lehet hirdetési fiókot létrehozni (ez jelenleg kizárólag ügynökségi partneren keresztül megoldható);
  • milyen hirdetési formátumok közül választhatunk, és melyiket mire érdemes használni (hazai és külföldi példákkal szemléltetve);
  • nagyságrendileg milyen hirdetési költségekkel számolhatunk a különböző típusoknál és kampánycéloknál.

Mindenképpen érdemes lesz tehát részt venni az ingyenes webináriumon mindazoknak, akik szeretnék megismerni, mi mindent kínál a TikTok a reklámozás területén.

Ne felejts el regisztrálni az alábbi linken:

https://lnk.gd/7xB6r9

 

 

 

 

Kapcsolódó cikkeink