Hírességek Menüi
A Gundel étterem sok mindenről híres, a 130 éves Gundel Palota történetét királyi és egyházi méltóságok, hercegek, politikusok, világsztárok látogatásai is gazdagítják. Az ismert vendégek pedig különleges menüsorokat fogyasztottak, amelyek mások számára nem voltak elérhetők – eddig! Most viszont a Gundel elindítja a „Hírességek Menüi” sorozatát.
A cikk a Trade magazin 2024/8-9. lapszámában olvasható.
A Gundel tulajdonosai és vezetői a jubileum alkalmából, a márka küldetéséhez híven elérhetővé teszik és megosztják mindenkivel a nagymúltú étterem híres vendégeinek élményeit, akár évtizedek elteltével megidézve az emlékezetes ízeket.
Az első ilyen a II. Erzsébet királynő tiszteletére rendezett fogadáson feltálalt ételsor volt. Annak idején a vacsora fogásait Kalla Kálmán, akkori executive séf úgy álmodta meg, hogy minden étel tálalásában megjelenjen a királyi fejdísz. A „Négykoronás menü” nyár elején egyszerű asztalfoglalással válhatott bárki számára elérhetővé. //
Kapcsolódó cikkeink
Fenntartható flották, új kihívások
Az FMCG szektor folyamatos változásai új kihívások elé állítják a…
Tovább olvasom >Nincs többé pelenkapara: előfizetést indít a Rossmann
Kisgyermekes vásárlóinak kedveskedik a Rossmann új, előfizetéses pelenkacsomagjával. Céljuk, hogy…
Tovább olvasom >BalatonBor 2024
19 borászat közreműködésével, 100 ezer palackos mennyiségben került a piacra…
Tovább olvasom >További cikkeink
Nyáron is mindenhol ott volt a fogyasztóvédelem
A fogyasztóvédelemért felelős minisztérium és a szakmai irányítása alatt álló…
Tovább olvasom >A cél, hogy a Balaton ne csak nyári célpont legyen
A Balaton évtizedek óta a nyári kikapcsolódás ikonikus helyszíne Magyarországon.…
Tovább olvasom >Kijutott az amerikai vb-re a legjobb magyar steaksütő
Itthon még kevésbé ismert „sportág” a steaksütés, pedig nemcsak komoly…
Tovább olvasom >