HELL IceCool: újra téli meglepetés a HELL-től

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 11. 18. 11:50

A téli IceCool és a nyári SummerCool limitált szériás termékek elsöprő sikere után újabb meglepetéssel kényezteti fogyasztóit a piacvezető Hell Energy. Idén télen már kétféle ízben térnek vissza a Hell IceCool energiaitalok a boltok polcaira: a nagy sikerű tavalyi kiwi ízű mellet az új licsi-ananász indítja be az ízlelőbimbókat, különleges csomagolásba rejtve.

hell_icecool_plakat

Magyarország piacvető energiaital-gyártó cége – melynek neve az innovációval már összeforrt – két gyümölcsös ízesítésű termékkel rukkol elő a tél beköszöntével. A nagy népszerűségre való tekintettel a tavalyi kiwi íz újra kapható lesz, és emellett a HELL ENERGY idén az energiaitalok világában egyedülálló licsi-ananász íz-kombinációval veszi be a magyar piacot. Az ízesített energiaitalok népszerűsége töretlen a fogyasztók körében a HELL Red Grape 2011-es bevezetése óta. Ezt a sikert megragadva, a Hell Energy trendszetterként az egzotikus gyümölcsök különleges ízvilágát keverte energiaitalaihoz.

A pontosan egy évvel ezelőtt kitalált, szintén úttörőnek számító kiwi ízesítésű HELL IceCool most felfrissült csomagolásban indul ismét hódító útjára, és a várakozásokból és a tavalyi sikerekből kiindulva – ráadásul egy szintén különleges ízvariációval kiegészülve – úgy tűnik, a siker most sem fog elmaradni. A megújult HELL IceCool kék-fehér és pink-fehér dobozai a megszokott 32 mg/100 ml koffeintartalommal kerülnek az üzletek polcaira. Az új külső azonnal a tekintetek vonzásába kerül, ráadásul finom, gyümölcsös ízekkel párosul, melyre így a téli hónapokban mindenki jobban vágyik. Természetesen a téli Limited Edition IceCool italok minden üzletben fellelhetőek majd. Ráadásul 2013-ban a jégpályák környékén további meglepetéseket is tartogat a HELL, csak az IceCool dobozokat kell keresni!

Kapcsolódó cikkeink