Házhoz jönnek a Shell töltőállomás kedvelt ízei

Szerző: Ipacs Tamás Dátum: 2020. 10. 07. 10:30

Június óta Budapesten és hat vidéki helyszínen érhető el a Shell új házhoz szállítási szolgáltatása, így összesen már tizenegy töltőállomás étel-ital kínálatából kérhető kiszállítás a NetPincér GO futárjaival.

A Shell Hungary Zrt. egy budapesti töltőállomása 2019-ben – a hazai benzinkutak között elsőként – tesztjelleggel vezetett be étel-ital kiszállítást.

„A járvány ideje alatt további négy budapesti és hat vidéki állomás bevonásával felgyorsítottuk a szolgáltatás bevezetését, hiszen számunkra is világossá vált, hogy ebben a rendkívüli helyzetben azzal segíthetjük vásárlóinkat, ha rendeléseiket biztonságosan ki is szállítjuk otthonukba vagy éppen munkahelyükre. Az ügyfelek körében egyre kedveltebb lett a szolgáltatás, és ez a népszerűség a mai napig töretlen. Ugyanakkor azt is látjuk, hogy a házhoz szállításban rejlő lehetőségeket még messze nem merítettük ki. A növekedés érdekében további városok bevonását és a megrendelhető termékek körének bővítését tervezzük, így a shopjainkban megtalálható alapvető élelmiszerek kiszállítását is” – mondta Bujdosó Andrea, a Shell Hungary Zrt. Magyarországért és Szlovéniáért felelős kiskereskedelmi igazgatója.

Házhoz jönnek a Shell töltőállomás kedvelt ízei

A házhoz szállításra kínált választékban jelenleg ízletes deli by Shell termékek, különböző szendvicsek, grillcsirke, péksütemények, nassolnivalók, üdítők, illetve alkoholok is megtalálhatók. A pontos termékválaszték az adott töltőállomás kínálatától függ, amelyet a helyi igényekhez és elvárásokhoz igazítottak. (x)

Kapcsolódó cikkeink