Három jó bor, három jó cél, három jó ember

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 10. 14. 18:00

Lezárult a 3×3 Duennium jótékonysági árverése. Az induló, egyenként 50.000 forintos kikiáltási árból végül szeptember 30-án összesen több mint egymillió forint gyűlt össze.

A Vylyan Pincészet Benedek Tiborral, Csernus Imrével és Lovasi Andrással együttműködve a Duennium 2006 borhoz kapcsolódó jótékonysági kezdeményezést indított útjára. A két pécsi, s egy országos szervezet támogatására szeptember végéig tehették meg tétjeiket a segíteni szándékozók a www.vylyan.hu/licit oldalon.

A Benedek Tibor által támogatott Gondolkodj Egészségesen! Program záró tétje 380.000 Ft lett, az adományozó anonimitását kérte.

A pécsi S.O.S. Élet Telefonszolgálat további működéséhez dr. Csernus Imre palackja 350.000 forintot hozott, a dupla magnum boldog tulajdonosa Gianni Annoni!

Lovasi András és a ZION Pécs kezdeményezését beindító 355.000 forintos adomány Csőke Gyulától, az Aon Credit Kelet-Európai Kft.-től érkezett.

A 3×3 liter Duennium árverésén befolyt pénz három szervezethez kerül: a Gondolkodj Egészségesen! Alapítványhoz,  az SOS Élet Alapítványhoz és a Zenész Ifjúsági Otthonhoz.

Kapcsolódó cikkeink