Hálaadásnapi pulyka fagylaltból, maceszből és sertéshúsból – A nap képe
Nem, az amerikaiak nem dilisek, csak imádják a hálaadásnapot és az azzal járó sült pulykát! Tudnánk találgatni (értsd: szívhez szóló történeteket kitalálni), hogyan mutálódott a hálaadásnapi madár, de inkább képeket mutattunk, mit csináltak belőle.
Idén képesek voltak pulykává formálni sertés darált húst,
kenyeret,
perecet,
marcipánt,
fagylaltot
Twinkie-t sütőtökkel
de a kedvencünk mégiscsak a pulykaformájú maceszgombóc.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Tequila expressz – A nap képe
Bárki, aki számára a vonatozás élményét nem a MÁV-vagonok világa…
Tovább olvasom >Food Service hírlevél, március 4, címlaphír!
„Testvérlapunk” cikkének – képünkön látható – címe magyarul: A vendéglátó…
Tovább olvasom >Franciául ötletes, franciául konzervatív, franciául elegáns – A nap videója
A kerékpárra szerelhető La Bouclee palackhordót egy 40-50 éve francia…
Tovább olvasom >