Ha nyár, akkor dinnye: botrány nélkül indult a dinnyeszezon

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 07. 08. 11:33

Ha nyár, akkor dinnye, ha dinnye, akkor dinnye kampány. A Magyar Turizmus Zrt. Agrármarketing Vezérigazgatósága idén is promóciós kampányt indított a friss, hazai sárga- és görögdinnye népszerűsítésére. A statisztikák szerint hazánkban jelenleg egy ember évente átlagosan 15 kiló dinnyét fogyaszt.

dinnye-

A kampány célja a tudatos vásárlás és a hazai gyümölcsfogyasztás ösztönzése. Az MT Zrt. dinnye promóciós kampányának keretében különböző időpontokban, több helyszínen lehet majd megkóstolni a hazai zamatos gyümölcsöket, de jelen lesznek az Erzsébet táborokban, fesztiválokon, CBA üzletekben.

Idén nyáron a Magyar Turizmus Zrt. Agrármarketing Vezérigazgatósága szervezésében promóciós kampány indul a zamatos hazai görög- és sárgadinnye népszerűsítésére. A dinnyeszezon kezdetére időzített promóciós kampány keretében különböző időpontokban, több helyszínen meg is lehet kóstolni a hazai zamatos gyümölcsöket. A fogyasztók minél szélesebb rétegét szeretnék elérni, így a hagyományos, áruházi kóstoltatásokon túlmenően különböző fesztiválokon is megjelennek, valamint két balatoni Erzsébet táborban is osztanak dinnyét a négyhetes kampány ideje alatt. A táborlakók június 29. és július 21. közötti időszakban hétfői és keddi napokon kóstolhatják meg a gyümölcsöket. (munkatársunktól)

Kapcsolódó cikkeink