Gyümölcsös frissesség a forró nyárban

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2019. 07. 25. 11:07

A nyári kánikulában mindannyian vágyunk a felfrissülésre. A Juicy Fruit megadja a megoldást, hiszen rágóinak gyümölcsös ízrobbanása garantáltan üdítő élményt nyújt a rekkenő hőségben. Ha részt veszel a Juicy Fruit legújabb, július végéig tartó nyereményjátékában, most akár a nyár végéig is elég rágót zsebelhetsz be!

Savanykás alma, zamatos dinnye, lédús eper – a Juicy Fruit a nyári gyümölcsök ellenállhatatlan ízét hozza el Nektek. A rágók minden ízükben a legforróbb évszakot idézik, emellett a hosszantartó, zamatos ízű rágógumiból akár óriáslufikat is fújhatunk. A rágók egytől egyik cukormentesek, így a robbanóan édes, gyümölcsös ízt bűntudat nélkül élvezhetjük.

A Juicy Fruit idén nyáron különleges nyereményjátékot is hirdet, melyen, ha részt veszel, biztosíthatod egész nyári rágóadagodat. A feladat egyszerű: vásárolj Juicy Fruit terméket a kijelölt SPAR üzletben legalább 699 forint értékben július 31-ig, és töltsd fel a vásárlást igazoló blokk kódját a Juicy Fruit weboldalára. Ha az augusztus 9-i sorsoláson a neved a szerencsés nyertesek között szerepel, szuper ajándékok várnak Rád! 14 nyertes 5.000 forint értékű Juicy Fruit rágógumicsomagot, 14 szerencsés pedig 10.000 forint értékű SPAR utalványt nyerhet a sorsoláson.

További információk, játékszabályzat, valamint a vásárlást igazoló blokk feltöltése az alábbi linken elérhető: https://www.ragozz.hu/#fooldal

 

Kapcsolódó cikkeink