„Gyárilag” tequiláspohár

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 08. 26. 10:41

Ha van Kolumbusz tojása, akkor a Black Tai Salt Co cég himalájai sóból készült tequilás pohara biztosan az. A tequilát – közhelyszerűen? – sóval és citrommal isszák, márpedig a vendéglátásban a tálalásban itthon is alkalmazott ázsiai sótömbökből faragott stampedlik az ajakhoz emeléskor adják is a „szükséges” sós ízt, méghozzá komplexebbet, finomabbat, mint a konyhai só (és ez még a divatos egészségtrendeknek is jobban megfelel, mint egy csipetnyi az utóbbiból). Bár nem éppen egy hagyományos pohár ára, amit fizetni kell értük, de szépek, bulisak, és még mosószer sem kell tisztításukhoz, elég egy erős dörzsölés a törlőronggyal, utána pedig a mélyhűtő – a só mikrobiotikus adottságai révén a természet elvégzi a többit.

Gyarilag tequilaspohar - A nap kepe

Kapcsolódó cikkeink