Gőzőlgő gasztrónómiai fesztivál Budapesten
Február 23-án megnyitja meg kapuit Budapest első téli gasztronómiai fesztiválja, a Gőzölgő. Több száz tea – és kávékülönlegesség, finom correttok pálinkából, forró csokik és zenei ínyencségek egyvelege várja a látogatókat Budapest közepén, az Erzsébet téren, az Akvárium Klubban – írja a Női Teázó nyomán a turizmusonline.hu.
Kávék, forró csokik, kakaók, speciális teaválasztékok, grogok, rumpuncsok, bombardinok, forralt borok és szívet melengető pálinkák széles választéka kóstolható végig február 23-26. között a Gőzölgő Fesztiválon, az Erzsébet téri Akvárium Klub feletti sétány kis faházaiban. Budapest első téli gasztronómiai fesztiválján bemutatkoznak a főváros legnépszerűbb kávézói, éttermei és borbárjai, akik ezúttal szabadtéren, hőgombák mellett, kerámia bögrékben kínálják gőzölgő italaikat.
Délutánonként 16.00 és 18.00 órától barista bemutatók, az igazi ínyencek meleg sört is kóstolhatnak 12.00 órától este 22.00 óráig.
A Gőzölgő Fesztiválon a szervezők a hajléktalanokra is gondolnak, akiknek meleg ruha gyűjtést szerveznek a helyszínen. Az adományokat a Léthatáron Alapítvány utcai szolgálata továbbítja a rászorultaknak.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Az ételárus nehéz kenyere – A nap videója
A film információi szerint 10 dollárcent egy adag ebből az…
Tovább olvasom >„Kényelmi” tálca – A nap képe
A hirtelen mozdulatok sem okozhatnak kárt a Couch Drink +…
Tovább olvasom >