Budapesten igazán nem nagy a választék a belga eredetű édességből, a gofriból, ám a Go-Free – most már két üzlete – nem emiatt sikeres, hanem mert a maguk kategóriájában mindenből a jót adják (kivétel talán ez alól az üzlet nevének erőltetett szójátéka). A Go-Free-ben a gofrit Belgiumból hozott, titkos recept alapján készült mélyhűtött tésztából sütik (valamiért még így is jobb, mint amit itthon kevernénk?), rajta a mogyorókrém Nutella, a fagylalt Carte d’Or, a lekvár az igazi lekvár. Nem olcsó, de megfizethető: üresen 350 forint, a választható feltét pedig 150-220 forint. Szeptemberben nagyot bővült a reggeli választék (tojásételek, toastok, grillkolbász), amihez még a gyümölcsös shake-nél is jobban illenek a különleges belga sörök. Népszerűségük többek között azt is jelzi, mennyire hiányoznak az utcai étkeztetésünkből a jó édességek.
Budapest VI., Teréz körút 50.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
20 éves a TV Paprika – A nap videója
Abban, hogy bátrabbak és kísérletezőbbek vagyunk a konyhában, mint két…
Tovább olvasom >A szervízdíj nem borravaló – itt a különbség a kettő között
Gyakran nagy bizonytalanság övezi, hogy a mára szinte mindenhol alkalmazott…
Tovább olvasom >Új magyar MICHELIN-csillagos és Green Star étterem
A mai napon a Michelin lerántotta a leplet arról, hogy…
Tovább olvasom >