Glutén- és laktózmentes, valamint bio árucikkekre nő az igény

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 05. 20. 09:12

Egyre több fogyasztó választ különleges, egyedi, valamilyen összetevőtől mentes vagy éppen valamiben pluszt nyújtó termékeket, így a Príma üzletek egyre nagyobb kínálatot biztosítanak ezekből a cikkekből. Az egészségtudatos vásárlók igényeihez igazodva a hidegkúti Príma Gourmet Ház egy egyedülálló szolgáltatással is a vásárlói rendelkezésére áll.

Március 11-én, a hidegkúti Príma Gourmet Ház második emeletén igényesen kialakított egészségcentrumban, különleges sajtóesemény keretében mutatták be az egy hete útjára indított egészségprogramot.

– Tapasztalataink szerint egyre nagyobb igény mutatkozik a különleges táplálkozási igényeket kielégítő termékekre, így például a glutén- és laktózmentes, valamint bio árucikkekre. Ezekből folyamatosan, drasztikusan emelkedik az eladás. Mindez jól bizonyítja, hogy egyre többen próbálnak egészségesen táplálkozni – mondta bevezetőjében Fodor Attila, a CBA Kereskedelmi Kft. kommunikációs igazgatója.

Beszédében azt is hangsúlyozta, hogy még szélesebb körben szeretnék az egészséges táplálkozás fontosságára irányítani a vásárlók figyelmét.

Állapotfelmérés és dietetikus tanácsadás

Az egészségprogram alapja egy biorezonanciás vizsgálat, amit egy ultramodern készülék segítségével 1 perc alatt végez el a szakértő dietetikus, aki az eredményeket áttekintve azonnal személyre szabott életmódtanácsokat is ad.

Az eseményen megszólaló Dr. Bakanek György táplálkozástudománnyal foglalkozó szakorvos is kipróbálta a szervezet teljes körű feltérképezését célzó biorezonanciás vizsgálatot, és megerősítette, hogy laboratóriumi eredményeivel összecsengő, reális képet kapott. Azt is hangsúlyozta, hogy a magyar ember sok esetben a fogával ássa meg a sírját, vagyis a rossz táplálkozási szokások miatt szenved betegségekben. A túlsúly világszerte az egyik legnagyobb betegségforrás, amire nem a különböző fogyókúrák jelentenek megoldást, sokkal inkább a következetes életmódváltás, a mediterrán típusú étkezés meghonosítása lehet a válasz. A szakember példaként kiemelte a Príma üzlet választékában kapható finom, ízletes, ugyanakkor egészséges pékáruk, tejtermékek, sőt sütemények gazdag kínálatát. A táplálékkiegészítők is tudományos gondossággal, a hatóanyagok figyelembevételével kerültek belistázásra.

Dadda Noémi dietetikus hozzászólásában kiemelte, hogy az egy hete folyó konzultációkra nagyon nagy az igény, a vásárlók érdeklődése folyamatos, sőt volt, aki már visszatérő vendégként érkezett. Többen visszajelezték, hogy a tanácsokat betartva már néhány nap alatt javult a közérzetük, energikusabbak lettek, több panaszuk, diszkomfortérzetük megszűnt. A szakember arra is rámutat, ha valamilyen irányban további kivizsgálást, orvosi ellenőrzést javasol.

Az esemény záróakkordja egy vizsgálat bemutatása volt, majd az egybegyűltek egy igazán látványos, egészséges termékekből összeállított vendéglátás keretében kötetlenül tehették fel kérdéseiket a megszólalóknak.

Ki és hogyan veheti igénybe?

A vizsgálat mindazok számára elérhető, akik a hidegkúti Príma üzletben vásárolnak. A vizsgálat ingyenesen vehető igénybe, a feltétel csak annyi, hogy a Gourmet Ház Príma üzletében legalább 10 000 Ft értékben kell vásárolni egy hónap alatt. A blokk(ok) bemutatása ellenében a pénztárnál egy kupont kapnak, amelynek segítségével telefonon egyeztetett időpontra jelentkezhetnek be. Minderről az üzletben szórólapok és a dolgozók is tájékoztatják a vásárlókat. (x)

Kapcsolódó cikkeink