Gilette Fusion ProGlide: száliránnyal szemben

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 01. 09. 11:22

A legtöbb férfi számára kellemetlen érzés száliránnyal szemben borotválkozni és sokszor ez a kellemetlen érzés, borotválkozás után sem múlik el. Néhányuk számára ez borotvájuk alapvető „kín-tesztje”. A Gillette Fusion ProGlide lehetővé teszi a férfiak számára azt, hogy elképesztően kényelmes legyen a száliránnyal szembeni borotválkozás, ami garantálja, hogy remekül induljon a nap.

A férfiak borotválkozási technikája igen változatos. Néhányan csak lefelé húzva borotválkoznak, míg mások kizárólag felfelé húzásokkal. Ám a férfiak többsége vegyesen használ felfelé és lefelé húzásokat. Ennek eredményeképpen sok szőrszálat száliránnyal szemben vágnak le.

A Gillette Fusion ProGlide™ technológiát azért tervezték, hogy hihetetlen kényelmet nyújtson a száliránnyal szembeni borotválkozás során köszönhetően annak, hogy
• a vékony pengék kis ellenállással siklanak át a szőrszálakon.
• a Microcomb*-nak, amely segít a szőrszálakat optimálisan a pengék felé terelni, hogy azokat kis vágási ellenállással vágja le a penge.

„A Gillette-nél mindig is hallgattunk a férfiakra” – mondta Karancsi Zsolt, a Gillette magyarországi szóvivője. „Tudjuk, hogy ha rosszul indítod a napod, onnan minden csak rosszul sülhet el. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsünk a férfiaknak FELDOBNI a napjukat azzal, hogy kényelmes borotválkozási élményt kínálunk, akár száliránnyal szemben is. A Gillette Fusion ProGlide új mércét állít fel több mint 600 millió férfi számára világszerte, akik a Gillette-re bízzák az arcukat, és nagyszerű kezdést ad a napjaiknak.”

A Gillette Fusion ProGlide, amely a Gillette Fusion áttörést hozó technológiájára épít, egyedülálló technológiák egész sorát egyesíti, melyek a kritikus részeket veszik célba az alapos borotválkozás érdekében, és így biztosít hihetetlen kényelmet és teljesítményt:
– Újratervezett, alacsony vágás ellenállású pengék a Gillette legvékonyabb pengéivel, finomabb élekkel és alacsony ellenállású bevonattal, ami lehetővé teszi, hogy a pengék könnyedén vágják át a szőrszálakat.
– Pengestabilizátor az optimális pengetávolság megtartásához, ami a kényelmet szolgálja, és lehetővé teszi, hogy a pengék igazodjanak az arc kontúrjaihoz.
– Áramvonalas Snowplow Comfort Guard, amely elvezeti a felesleges borotvahabot, hogy az optimális pengepozíció megmaradhasson, kifeszíti a bőrt az igazán alapos és kényelmes borotválkozásért.
– Nagyobb méretű Lubrastrip™, ami kevés ásványi olajat és síkosító polimereket tartalmaz, és így lehetővé teszi, hogy a borotva simán haladjon a bőrön ismételt húzások esetén is, vagy ha minden nap borotválkozol.
– Továbbfejlesztett Precíziós Nyíró megújult pengével és fésűvel, ami a hosszabb szőrszálakat jobban elrendezi, valamint új nyílásokkal a könnyebb öblíthetőségért.
– Újratervezett markolat nagyobb, ergonómikusabb fogással a nagyszerű irányíthatóságért, kiváló súlyelosztás a fogásváltások közötti könnyű váltások érdekében.
– Innovatív Microcomb, kizárólag a Gillette Fusion ProGlide Power borotván, amely segít a szőrt a penge irányába terelni.

Egy férfiak számára tervezett bőrápolási program

A Gillette rendkívül jól ismeri a férfiakat és a borotválkozást, és ezt összekapcsolva a P&G szakértelmével a bőrápolás tudományában, megszületett a Gillette Fusion ProGlide és a Gillette PRO továbbfejlesztett bőrápoló-termék család, melyek hihetetlen kényelmet nyújtanak borotválkozás előtt, közben és után, hogy a tökéletes borotválkozási programot kínálják.

Gillette Fusion ProGlide borotvazselék:
Borotvazselék több síkosítóval a kisebb vágási ellenállás érdekében a Gillette által kínált legjobb borotvasiklást biztosítják. A borotvazselé három változatban kapható: Hidratáló (200ml és 75ml), Hűsítő (200ml), melyek alkalmasak mindennapi használatra érzékeny bőrön is.

Gillette PRO 3in1 Instant Hydration Balm:
Egy azonnal hidratáló, könnyű, nem zsíros balzsam B3 és E vitaminokkal, valamint B5 provitaminnal, melyek segítenek kondicionálni a bőrt, illetve SPF15-tel, hogy megvédjük a bőrt az UVA/UVB sugaraktól. Hidratál***, kondicionál és véd egyetlen egyszerű lépésben, a bőrt pedig felfrissíti és revitalizálja egész napra.
§ Gillette PRO Splash: pezsdítő, borotválkozás utáni arcvíz citrus illattal a friss, tiszta érzetért, valamint a remek illatért a bőrön.

A Gillette arra ösztönzi a férfiakat, hogy tegyék a borotválkozást, akár száliránnyal szemben is kellemes élménnyé a Gillette Fusion ProGlide™ borotvával, és dobják fel az egész napjukat.

Kapcsolódó cikkeink