Fütyülős a Budapest-Bamako Rally-n

Szerző: trademagazin Dátum: 2007. 11. 30. 00:00

A Zwack portfóliójának egyik legsikeresebb márkája ezúttal jótékony célok mellé állt.

A Budapest-Bamako Rally egy extrém jótékonysági túra embert próbáló körülmények között, ahol a résztvevők saját költségükön teszik meg a távot szabadon választott közlekedési eszközzel. A Budapest-Bakamo Rally olyan verseny, ahol nem annyira egymás, mint inkább a nehézségek, az embertelen körülmények legyőzése, az emberi akarat, teljesítőképesség felfedezése és egy kalandos küldetés teljesítése a cél. A lelkes utazók két hét utazás után Mali fővárosába érkeznek, ahol átadják ajándékaikat, segélycsomagjaikat a rászorulóknak.


E nemes cél mellé állt a Fütyülős, és a Budapest-Bamako Rally egyik résztvevő csapatát egyedülálló autódekorációval ajándékozta meg, mellyel a járgány garantáltan nem marad láthatatlan a sivatagban. A terepjárót a Fütyülős már jól ismert 'matyó' mintája díszíti. Januártól nekik szurkolhatunk a sikeres célbajutásért.


A Fütyülős Bamako Team sok egyéb ajándék mellett 1000 darab gyermekpólóval indul útnak, hogy a túra végeztével ezzel támogassák a hátrányos helyzetű kiskorúakat.


Kapcsolódó cikkeink