Forradalmi újítás: webáruház a Facebookon

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 04. 22. 13:00

Új korszak kezdetét jelenti, hogy elindult Magyarország első facebookos webáruháza, a viragneked.hu. A megoldás olyan újszerű, hogy még a világon is csak néhány online shopot tartanak számon a szakemberek a Facebookon.

A rendszer rendkívüli előnye, hogy megkönnyíti a vásárlást, vége a hosszadalmas regisztrációknak, az újabb és újabb felhasználónevek és jelszavak megjegyzésének.

Ha valaki bejelentkezett a Facebookra, és – ezt a fajta bejelentkezést támogató oldalon – a kapcsolódás gombot megnyomja, megengedi, hogy a webshop a háttérben egy titkosított adatcserével a közösségi hálózattól megkapja a regisztrációhoz szükséges felhasználói adatait. A belépéshez tehát már nincs szüksége új felhasználónévre és jelszóra.

A bejelentkezés egyszerűsített megoldása régóta ismert, de eddig nem terjedt el jelentősen, mivel nem volt olyan megoldás, amely általánosan működött volna. (Több, kisebb-nagyobb tábor alakult ki, amely vagy nyitott vagy zárt rendszerként működik. Magyarországon talán a legismertebb zárt rendszer az IndaPASS.)

A virágneked.hu mindig is éllovas volt az újításokban, hiszen Magyarország legelső és így legrégebbi interneteres virágküldőjeként indult, legelsők között teremtette meg az online fizetés lehetőségét, és ezzel a rendszerrel legelső most a Facebookon.

A VIRAGNEKED.HU Facebook-webshopja teljes funkcionalitással, több mint 800 termékkel, és teljes törzsvásárlói átjárással rendelkezik, így kétségtelenül Magyarország első webáruháza a Facebookon – írja a tozsdeforum.hu.

Kapcsolódó cikkeink