Fornetti Tejbár nyílt a fővárosban

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 11. 05. 11:15

Október 16-án nyitott meg egy rendhagyónak mondható vendéglátóipari egység a főváros VI. kerületében. A Nyugati pályaudvar és az Oktogon között elhelyezkedő Tejbár a Nagykörút egy igen forgalmas pontján kapott helyet.

„Hogy milyen is a Fornetti Tejbár? Mixeld össze a Fornetti pékséget a gyerekkorunkból ismert tejivóval. Egy csudi kis hely alakul ki belőle! Mindenféle finomság várja a vendégeket: péksütemények, cukrászsütemények, saláták, szendvicsek, limonádék, Cserpes termékek, turmixok, energia- és szénhidrátcsökkentett termékek, kávék és üdítők” – olvasható a Fornetti Tejbár Facebook-os adatlapján a bemutatkozás.

A Fornetti látványpékséget Európa egyik legnagyobb franchise hálózataként tartják számon. A Fornetti rendszeréhez jelenleg 27 ország tartozik. A cégcsoportban közel tízezren dolgoznak, és évente 50 millió kilogramm pékárut értékesítenek. A Bakutól Torontóig ívelő 7000 tagból álló franchise-hálózat évente 200 millió eurós forgalmat bonyolít.

A Fornetti név, a gyártási know-how-k és a hozzá kapcsolódó jogok kizárólagos tulajdonosa Palásti József franchise alapító-pékmester. A Fornetti a Magyar Franchise Szövetség tagja, a 2009-es év franchise hálózata díj nyertese. (fornetti.hu, franchiseportal.hu)

Kapcsolódó cikkeink