Food truck = zöld gondolkodás
Speciális, sok szempontból előnyös helyzetbe kerültek a vírusválság idején a food truckok; nekünk úgy tűnik, itthon a szegmens képviselői közül kevesen éltek a kínálkozó lehetőségekkel. Legalábbis nyárig! A Food Truck Show szervezői szerint az idei nyár folyamán 50 büfékocsi költözött a Balatonra, és közel 100 vett részt a különböző fesztiválokon, többek között Keszthelyen, Balatonfüreden és Tihanyban.
– Összesen 95 autó vesz részt a balatoni rendezvényeken, hozzávetőlegesen 200 ezer vendéget várunk az eseményeinkre, akik átlagosan 2500 forintot költenek el a büfékocsiknál – foglalta össze számokban az évet V. Horváth Zoltán főszervező. – A Food Truck Show hat éve műanyagmentes fesztivál: az első perctől kezdve növényi eredetű, minőségileg akkreditált eszközökkel szolgáljuk ki a vendégeket minden truckból.//
Kapcsolódó cikkeink
Ha nyár, akkor fesztivál!
Összeállításunkban megszólalnak a legjelentősebb hazai fesztiválok képviselői, akik megosztják az…
Tovább olvasom >Food Truck Show: 10 év, 6 millió vendég
10 éves lett és nélkülözhetetlen részévé vált a hazai gasztronómiának,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Ízvarázslás
A Nendo dizájnstúdió olyan poharat készített Japán legrégebbi sörmárkája, a…
Tovább olvasom >Sör felsőfokon
A BGE Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar magyar sörkultúráról szóló…
Tovább olvasom >Hóna alatt konyhapultjával… – A nap videója
Íme egy profi eszköz főzni tudók kempingezéséhez: a ComplEAT a…
Tovább olvasom >