Folytatódik a Heineken Hungária jótékonysági kezdeményezése

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 10. 15. 00:00

Folytatódik a Heineken társadalmi felelősségvállalást kifejező akciója. A cég ezúttal a „Heineken Hungária Sopronért / Martfűért” programmal fejezi ki, hogy szívügyének tartja a sörfőzésnek tradicionálisan otthont adó városok fejlődését.

A 2008-ban elindított „Heineken Hungária Sopronért / Martfűért” program hamar sikeressé vált, hiszen a városlakók örömmel vettek részt egy olyan szavazásban, amelyben voksaikkal anyagi támogatáshoz juttathatják városuk valamelyik alapítványát vagy egyesületét. 2008-ban a Sopronért Mentő Alapítvány egy mentőautó megvásárlásához kapott segítséget, Martfűn pedig a Portyázó Porontyok Alapítvány bővíthette az óvoda játszóterét.
Idén is a városok polgármesterei, a „Heineken Hungária Sopronért” és a „Heineken Hungária Martfűért” programok fővédnökei. Ők tettek javaslatot arra, hogy mely alapítványok és egyesületek kelhetnek versenyre a támogatásért. Sopronban a nagy múltú városi fúvószenekar alapítványa, a Máltai Szeretetszolgálat soproni csoportja, illetve a város tűzvédelméért létrehozott és a tűzoltókat rendszeresen pártoló Rösch Frigyes Alapítvány verseng a soproniak szavazataiért. Martfűn a volt állami gondozottakat segítő Jó Szó Alapítvány, az egészségügyi prevencióval és a daganatos betegekkel foglalkozó Jóreménység Klub Egyesület, valamint a szociális és karitatív tevékenységet végző Diakónia Klub pályázik a felajánlott támogatásra.  Az alapítványok bemutatkozása megtalálható a www.heinekensopronert.hu illetve a www.heinekenmartfuert.hu oldalakon. Ezeken a weblapokon lehet leadni a voksokat is 2009. október 15. és november 15. között.
Kapcsolódó cikkeink