Foglalj időpontot laptopvásárlásra!

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 07. 26. 11:18

Már tévé, hűtő vagy laptop vásárláshoz is lehet időpontot foglalni az egyik elektronikai áruházlánc üzleteiben – írja az origo.

mediamarkt
Az okmányirodában, a fodrásznál vagy a fogorvosnál időpontot kérhetünk, miért kellene vásárlás közben elviselnünk a felesleges várakozást? Manapság már hétköznapi dolognak számít, hogy a fotelben ülve vásárolunk, vagy időpontot foglalunk, ha valamit feltétlenül az otthoni környezeten kívül kell elintézni.

Elérhető ez a szolgáltatás például bankoknál, ahol még csak prémium ügyfélnek sem kell lenni ahhoz, hogy az ügyintéző szabaddá tegye magát egy általunk választott időpontban. A legújabb trendek azt mutatják, hogy ez a hozzáállás más piaci szereplőkre is átragadt, hiszen ma már akár laptop vagy televízió vásárlásnál sem kell tartanunk a felesleges várakozástól.

„Az ügyfeleink kényelme miatt az utóbbi években számos új szolgáltatással bővültek a Media Marktok” – mondta Szánthó Balázs a cég egyik ügyvezető igazgatója.

Az úgynevezett Okospontokon a műszaki tanácsadáson és technikai beállításokon túl népszerű a biztonsági szolgáltatások személyre szabása is. Tavaly átadták első áruházi kávézójukat is.

A legújabb ötletük az időpontfoglalás, amivel azoknak szeretnének kedvezni, akik nem akarnak egyetlen percet sem várakozással tölteni, és szükségük van egy szakértőre a vásárlásuk során.

A foglalást a honlapon keresztül is intézhetik és jelenleg néhány kiemelt áruházban érhető el. A felület mobilon is elérhető – mondta az ügyvezető igazgató. (origo)

Kapcsolódó cikkeink