Februártól új csomagolásban az Univer termékek

Szerző: trademagazin Dátum: 2008. 02. 21. 00:00

Az idén 60. születésnapját ünneplő Univer a majonéz mellett több ételízesítő külsejét is újratervezte. A Magyar Termék embléma természetesen továbbra is megjelenik a címkéken.A legmodernebb gyártási
technológiákat alkalmazó Univer szerette volna,
ha az újdonság és innováció iránti
nyitottsága tükröződne termékeinek
csomagolásán is. Ennek a szellemiségnek
megfelelően a flakonok külseje új, kecsesebb fazont vett
fel, mely ívelt nőies formájával igyekszik
felhívni magára a figyelmet. Az időzítés
szempontjából jó alkalmat biztosított,
hogy a cég idén ünnepli fennállásának
60. évfordulóját. A csomagoláson
található legfőbb designelemeket ugyan megőrizték,
a jellegzetes, modernséget sugárzó grafikáknak
minden bizonnyal sikerül majd még vonzóbbá
tenni az Univer ételízesítőket. A piacvezető
Univer majonéz, a piac élvonalába tartozó
Univer mustár és Univer ketchup mellett, az olyan
ízesített termékek, mint a majonézes
torma, pizzakrém, spagettikrém és a reszelt
torma különböző kiszerelései is új
formát kapnak. Hazánkban először az Univer hozott
forgalomba iparilag előállított konyhakész
majonézt 1975-ben, amely azóta is meghatározó
referencia íz a magyar piacon.

Kapcsolódó cikkeink

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek