Februárban drágulnak a pékáruk
Az emelkedő alapanyagárak, a minimálbér növekedése és az infláció miatt emelni szeretné a sütőipari árakat a Magyar Pékszövetség.
Az ország egyes területein már a hónap elejétől érvényesítették a magasabb árakat, a nagy áruházláncoknál még folyik a tárgyalás a sütőipari termékek árváltozásáról – tudtuk meg Ilonka Boldizsártól, a Magyar Pékszövetség elnökétől.
A szervezet tagjai 8-15 százalékos áremelkedést szeretnének elérni, kérdés, hogy ebből az áruházláncok, az éles verseny miatt mekkora mértéket hárítanak tovább a fogyasztókra.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Gyümölcslékoncentrátum-gyártót vásárolt az Eckes-Granini Németországban
Európa egyik vezető gyümölcslégyártója, az Eckes-Granini megvásárolta Németországban a gyümölcsital-koncentrátumok…
Tovább olvasom >Megjelent a Trade magazin 2024/12-2025/1. száma
A digitális verzió ezúttal is bővített formában, 192 oldalon jelent meg. Alább, a levél alján…
Tovább olvasom >Visszafogott év után erős az ünnepi szezon
Az online vásárlók 74%-a, mintegy 3,1 millió fő készül az…
Tovább olvasom >