Faragta, faragta, amíg faraghatta… – A nap képe
Kevés hazai gasztronómiai kiállítás, még kevesebb török luxusszálloda büféétterme képzelhető el faragott zöldségek és gyümölcsök nélkül; ha „alkalmazott művészként” kezeljük a terület specialistáit, könnyen el is tudjuk fogadni a végeredményt.
Ugyan Daniele Barresi, ausztrál művész munkái sem – Kosztolányival élve – ércnél maradandóbbak, de jóval látványosabbak az átlagnál.
Kapcsolódó cikkeink
Tequila expressz – A nap képe
Bárki, aki számára a vonatozás élményét nem a MÁV-vagonok világa…
Tovább olvasom >Ha van afterparty-hamutartó, akkor ez biztosan az! – A nap képe
Igazi nagy bulikra készült!
Tovább olvasom >Kreatív termékkódolás – A nap képe
A McDonald’s világszerte bevezetni tervezett új grafikai elemek játékosak, szellemesek…
Tovább olvasom >További cikkeink
Tequila expressz – A nap képe
Bárki, aki számára a vonatozás élményét nem a MÁV-vagonok világa…
Tovább olvasom >Food Service hírlevél, március 4, címlaphír!
„Testvérlapunk” cikkének – képünkön látható – címe magyarul: A vendéglátó…
Tovább olvasom >Franciául ötletes, franciául konzervatív, franciául elegáns – A nap videója
A kerékpárra szerelhető La Bouclee palackhordót egy 40-50 éve francia…
Tovább olvasom >