Ez a cég nyerte idén az Év legjobb honlapja díjat

Szerző: Trademagazin Dátum: 2022. 01. 25. 08:51

A Baumit Kft. vállalati honlapja – baumit.hu – 2021 decemberében, második alkalommal nyert díjat a magyarországi legrangosabb, legmagasabb presztízsű „Az Év Honlapja” pályázaton. Míg 2020-ban Kereskedelem kategóriában lett Az Év Honlapja, addig 2021-ben az Ipari weboldalak kategória Minőségi Díj alkategóriájában vehette át az elismerést.

2021-ben is megrendezték Az Év Honlapja pályázatot, amelyen a legrangosabb hazai weboldalak és alkalmazások mérettetik meg magukat. 28 kategóriában rekord számú, 331 nevezés érkezett, amelyeket a felhasználói élmény, arculat, tartalom, reszponzivitás és a funkcionalitás összetettsége alapján bírált el a szakmai zsűri. 

„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Baumit Kft. vállalati honlapja 2020 után 2021-ben ismét díjat nyert Az Év Honlapja pályázaton. A zsűri véleménye szerint az oldal jól kezelhető, könnyen navigálható és a külalakja is igényes”

– mondta Nagymányoki Cintia, a Baumit Kft. marketing vezetője.

Ipari weboldalak kategória:

Ezen kategóriába olyan vállalkozások weboldalai tartoznak, amelyek ipari tevékenységet végeznek. Célja, hogy a többi kategóriába nehezen besorolható ipari létesítmények, beszállítók külön figyelmet kapjanak. Az itt pályázó baumit.hu weboldal elsődleges célkitűzése, hogy átfogóan informáljon a vállalat tevékenységéről, működéséről és profiljáról. 

Kapcsolódó cikkeink