És Ön mikor indul csúcstámadásra étrend-kiegészítőjével?

Szerző: Tisza Andrea Dátum: 2019. 10. 08. 11:03

Tízezernél is több étrendkiegészítő létezik a hazai piacon. Hogyan tűnhet ki közülük?

Dr. Némedi Erzsébet
ügyvezető, termékfejlesztő
mérnök
Expedit Nodum


Hatalmas előnyt és láthatóságot jelenthet, ha egy klinikai vizsgálat segítségével felméri, mit is tud terméke. Új célcsoportokat fedezhet fel, egyedi fogyasztói igényeket elégíthet ki, kommunikációja egy komoly hitelességerősítő elemmel bővülhet – vagyis egy jó klinikai vizsgálat a csúcsokig repítheti étrend-kiegészítőjét.

A megfelelő klinikai vizsgálatot lefolytatni azonban nem is olyan könnyű.

Akárcsak egy többezres hegycsúcs meghódításánál, itt is alaposan fel kell készülni: alaptábort építeni, mindent megtervezni, átgondoltan haladni méterről méterre.

Lássuk az út állomásait: először a célok és az ütemterv, a várható időtartam és az önkéntesek számának meghatározására van szükség. Az idő- és munkaigényes első fázis után következhet az ugyancsak nagy szakértelmet igénylő tervezés: a protokoll összeállítása és véglegesítése, a helyszín kiválasztása, a hatósági jóváhagyások beszerzése. Mire a projekt eljut a vizsgálati időszakig és a statisztikai elemzésig, számtalan kihívásnak kell megfelelni, úgy, hogy a költségvetési és ütemtervi célok se sérüljenek.

Azok, akik hisznek termékükben, nem félnek szembesülni a hatásával sem, és bátran belevágnak a klinikai vizsgálat elvégzésébe.

Cégünk, az Expedit Nodum a komplex klinikai vizsgálatok szakértőjeként segít Önnek a problémák elkerülésében és a sikeres csúcstámadásban.

Forduljon hozzánk bizalommal!

https://expeditnodum.com/(x)

Kapcsolódó cikkeink