Érték és Minőség Nagydíjas a Trade magazin

Szerző: Trademagazin Dátum: 2018. 09. 11. 19:50

Átadták az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kitüntetéseit a Magyar Gazdaság Ünnepén, az Országház felsőházi termében, szeptember 11-én. Összesen 46 pályázó 51 pályázata érdemelte ki az Érték és Minőség Nagydíj Védjegy kitüntetést, köztük a Trade magazin is.

Az ünnepségen beszédet mondott és a kitüntetéseket átadta: Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár, Farkas Sándor, az Agrárminisztérium miniszter-helyettesi feladatokat is ellátó államtitkára. Köszöntötte a megjelenteket Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség elnöke.

Kiss Károlyné, az Érték és Minőség Nagydíj Pályázati Titkárság ügyvezető igazgatója elmondta: „Úgy gondolom, hogy egy kicsiny ország gazdasági versenyképessége csak jó minőségű termékekkel valósítható meg. A kiváló minőség elismerésének talán a leglátványosabb eleme a tanúsító védjegy. Egy ilyen egyértelmű, jól látható jelzés pozitív útmutatást ad a fogyasztónak vásárlásaihoz, ugyanakkor a díjazottat is magasabbra emeli a gazdasági élet szereplői között.”

A Trade magazin immár 12 éve látja el szakmai információval az FMCG piac döntéshozóit. A piac egyetlen auditált szaklapjaként hónapról hónapra igyekszik eleget tenni Olvasói és Partnerei elvárásainak.

„Nagy megtiszteltetés számunkra, és munkánk elismerése, hogy átvehettük az Országházban az Érték és Minőség Nagydíjat, továbbá a Tudományos Újságírók Klubja Különdíját is.” – mondta Hermann Zsuzsanna, a Trade magazin ügyvezető-főszerkesztője.