Érdekli az online értékesítés?

Dátum: 2015. 11. 05. 13:18

Jelentkezzen a Brandbank Kereskedő Workshop-ra!

Mint webáruház tulajdonos, biztosan Önnek is napi szintű feladatot jelent az online termékadatbázis előállítása, frissítése. Nemzetközi felmérések szerint a minőségi termékadatok és fotók jelentősen növelik értékesítését, a Brandbank cég ráadásul segít a jogszabályi megfeleltetésben is.

BBiroda2(1)

BBiroda3(1)

Az internet és az elektronikus kereskedelem fellendülésével egyidőben induló és ma már a Nielsen csoport tagjaként működő vállalat, a Brandbank, világelső a digitális termékinformációk kezelésének terén. Hazai képviselete több mint 700 élelmiszer és vegyi áru beszállító partner több mint 30 000 termékadatát tartja nyilván. A budapesti fotóstúdióban nemcsak a webáruházakhoz szükséges termék arcképeket, de ún. lifestyle fotókat is készítenek, valamint a fizikai termékminták alapján elektronikusan rögzítik a az összes csomagoláson található termékadatot, amelyek biztosítását a fogyasztók számára a vonatkozó jogszabályok is előírják. Az adatbázis egy web-alapú termékkönyvtáron keresztül díjmentesen érhető el  és ezáltal a nap 24 órájában Ön is könnyedén frissítheti web áruházának tartalmát.

A stúdiómunka és a folyamatok jobb megismerése céljából a Brandbank több időpontban ingyenes workshop-okat szervez, amelyre ezúton szeretné meghívni!

Részletes témák:

  • Élelmiszeradatok feltüntetésére vonatkozó jogszabályok webáruházak esetében
  • Eddigi hatósági tapasztalatok iparági szakértő bevonásával
  • Digitális termékadatok létrehozása és felhasználása az online értékesítésben
  • Brandbank adatbank bemutatása
  • Rich content – értékesítés-növelő adattartalmak az adatbankon keresztül
  • Együttműködési lehetőségek bemutatása
  • Brandbank stúdió bemutatása

Jelentkezés és regisztráció:

2015. november 17-re: http://www.brandbank.com/hu/workshop/fmcg-termekadatbazis-bemutato-webshopokhoz-kereskedok-reszere/