Elindult az Investor.hu

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 10. 17. 11:10

Vadonatúj portállal bővítette portfólióját az Origo Zrt! Az Investor.hu online gazdasági portálként befektetési, elsősorban tőzsdei híreket és piaci információkat szolgáltat olvasói számára. A portál és az ehhez kapcsolódó hírszolgáltatás fő értéke – a frissességen és a pontosságon túl – hogy közérthetően, látványos és könnyed formában dolgozza fel a sokak számára száraz gazdasági információkat.

Az Origo Media Group folyamatosan építkező stratégiájában ismét újabb tartalmi oldalt indított. „Fontosnak tartjuk, hogy hirdető partnereink számára újabb és újabb célcsoport szegmenseket, míg olvasóinknak a teljes hírpalettát lefedő szolgáltatásokat biztosítsunk” – mondta el Vaszily Miklós, az Origo Zrt. vezérigazgatója. „Az áprilisban indult gasztro-életmód tematikáink, mint a Webszakács és a Táfelspicc után ősszel az üzleti-gazdasági szegmensre összpontosítottunk.”


Az Investor.hu egy olyan online gazdasági – elsősorban befektetésekkel, tőzsdével és a pénzpiacok trendjeivel foglalkozó – portál, amely minden megtakarítással rendelkező látogató számára eligazítást nyújthat a hagyományos és alternatív befektetési lehetőségekben, számukra értékes és hasznos, folyamatosan frissülő tartalmat biztosít. Közérthető nyelvezete azon olvasók számára is lehetőséget ad elmélyedni a gazdasági folyamatokban, akik szeretnének tudatosan dönteni a saját befektetéseik terén, és fontos számukra a megalapozottság. Az elemzőkből és befektetési szakemberekből felépülő szerkesztőség egyben minőségi garanciát is jelent a színvonalas tartalomra.

Az oldalon megjelenő információk között megtalálhatóak napi gazdasági hírek, piaci adatok, tőzsdei elemzések, de ezen túl számos befektetési stratégia is bemutatásra kerül. A hagyományos cikkeken túl hírlevelek, közvetlenül is elérhető exkluzív elemzési tartalmak is támogatják az Investor.hu olvasóit a befeketési sikereik elérésében.
„Úgy gondoljuk, az Investor.hu-val egy hiánypótló gazdasági portált hoztunk létre, amely hangvételében, tartalmában, innovatív megoldásaival új olvasói tábort vonz az Origo Media Group portfóliójába” – mondta Vaszily Miklós.

Kapcsolódó cikkeink