Együttműködés a hazai borkultúra fejlesztéséért

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 11. 25. 00:03

A Zwack Izabella Borkereskedés és a WSET (Wine and Spirit Education Trust) Nemzetközi Borakadémia együttműködési megállapodást írt alá, hogy közösen dolgozzanak a a hazai borkultúra fejlődéséért.

A megállapodás keretében a nemzetközileg elismert oktatási intézmény szakmai hátterével segíti a Zwack Izabella Borkereskedés munkáját. A WSET részt vesz a Zwack bor portfoliójának kialakításában és rendezvényei megszervezésében. Emellett  gondoskodik a Zwack Izabella Borkereskedés csapatának WSET-rendszerben történő, folyamatos szakmai képzéséről is.
A Zwack Izabella Borkereskedés és a WSET közös ügye a magyarországi borkultúra fejlődése. Mindkét társaság messzemenően elkötelezett híve a hazai minőségi borfogyasztásnak, és küldetésének tekinti, hogy elősegítse a borkultúra fejlődését.
A megállapodás szerint a WSET Nemzetközi Borakadémia oktatója, Toronyi Zsuzsa lesz a Zwack Izabella Borkereskedés szakmai tanácsadója.
A nagymúltú Zwack Izabella Borkereskedés kis- és nagykereskedelmi tevékenységgel is foglalkozik, megbízható beszállítója éttermeknek, szállodáknak, borszaküzleteknek, de a hipermarketek polcain is megtalálhatók borai.
A Wine and Spirit Education Trust (WSET) a világ legelismertebb és legnagyobb presztízzsel bíró szakirányú képzése. Az intézményt 1969-ben azzal a céllal alapították Londonban, hogy a legmagasabb színvonalú képzést, továbbá nemzetközileg elismert diplomát nyújtson a bor és párlatok területén.




Kapcsolódó cikkeink