Egyre több az innovatív termék a környezetbarát csomagolások terén

Szerző: Tisza Andrea Dátum: 2019. 11. 18. 20:14

A #zerowaste mozgalmak és más környezetvédelmi kampányok hatására napjainkban az élelmiszercsomagolások terén is egyre szélesebb körben terjednek el a lebomló és újrahasznosítható anyagok. Hazánk piacvezető cégcsoportja is különös hangsúlyt fektet az ökotermék-palettájának szélesítésére, amellyel környezettudatosságát hangsúlyozza.

Silwell, ahol nyitottak az innovációra

Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal a magyar piac egyik elismert szereplője, mely Budapesten a legnagyobb bemutatóteremmel és széles termékválasztékkal büszkélkedhet. A Silwellnél már 2019-ben nagy fókuszt helyeznek az újrahasznosítható műanyag-, illetve innovatív papír alapú csomagolóanyagokra. Termékpalettájukat cukornádból, bambuszból, kukoricakeményítőből és pálmalevélből készült termékekkel is folyamatosan bővítik. A vállalatnál kiemelten fontos, hogy kizárólag biztonságos és bevizsgált, minőségi élelmiszer-csomagolóanyagokat dobjanak a piacra.

Propack, a specialitások mestere

A catering piac szereplőin kívül a legnagyobb hazai áruházakat és a mezőgazdasági termelőket is kiszolgáló cégnél nem meglepő, hogy óriási termékkínálattal kedveznek az érdeklődőknek. Az elmúlt 25 évben olyannyira tökéletesítették a palettájukat, hogy mára már nemcsak nagykonyhai, feldolgozó- és csomagológépek, hanem egyszer használatos műanyag, papír és környezetbarát csomagolóanyagok is elérhetőek. A modern konyhai eszközöktől a higiéniai termékekig a Propack Kft.-től mindent beszerezhetünk.

BUNZL Magyarország: 28 éve a munkahigiéniai eszközök szolgálatában

A cég 1991 óta szolgálja ki meglévő és új ügyfelei munkahigiéniai és -védelmi termékek iránti igényeit. Kiemelt szolgáltatásokat nyújtanak többek között a takarítási üzletágban, de mindezek mellett szaktanácsadással kiegészített széles termékkínálatukkal szem előtt tartják a környezetvédelmet is.

A fent említett három vállalat a BUNZL csoport közép-kelet-európai régiójába tartozik. (x)