Egy új luxus csokoládémárka született Budapesten: az Ypsilon Artisan Chocolates
Az Ypsilon Chocolates kézműves csokoládémanufaktúra új desszert terméke Ésik Zsanett séf és Kéninger Csaba csokimester zseniális ötletéből született: csokipohárba zárt gyümölcsbomba luxuskivitelben.
A hagyományokkal ellentétben a bonbonok alapja nem ganache – azaz csokoládé és tejszín krémes emulziója, különféle fűszerekkel ízesítve –, hanem ehelyett friss gyümölcsökből készülnek. Izgalmas kreációk, amelyeket a gyermekkor kedves ízei és kifinomult koktélreceptek inspiráltak.
„Gyümölcspüréink 100% gyümölcsöt tartalmaznak, amelyek Európa és Ázsia legjobb termőterületeiről származnak. Csokoládéinkat a legjelentősebb prémium alapanyaggyártó, a belga Callebaut, valamint a francia Cacao Berry szállítja. Ízkreációink állandó kiegészítője a lübecki marcipán, amely a gyümölcsök üde ízét harmonizálja a dűlőszelektált, 70% kakaótartalmú Saint Dominique étcsokoládé karakteres zamatával” — nyilatkozta Kéninger Csaba csokimester.
A termék az „Édes napok” rendezvényen debütált, nagy sikerrel.
Kapcsolódó cikkeink
További innovációs termékek
1664 Blanc most még stílusosabban, új csomagolásban
Az 1664 Blanc egy könnyed, citrusos és frissítő búzasör, amelynek…
Tovább olvasom >Nestea 330 ml
A Nestea két legközkedveltebb, frissítő, gyümölcsös íze, a citrom és…
Tovább olvasom >HULALA és GRAN CUCINA termékcsalád – A megbízható minőség ÚJ ARCA!
Megújul a Hulala és Gran Cucina termékek csomagolása, új designt…
Tovább olvasom >