Egy recept anatómiája – A nap képe
Az étel összeköti az embereket – ez tény. A játék is ilyen. Egy amszterdami művészeti főiskola, az Academie Artemis hallgatója, Leonie Anholts diplomamunkájában káprázatos módon ötvözte a kettőt. Az Egy recept anatómiája című társasjátéka alapja a dominó, amelynek minden köve – gyantába „öntött” fűszerek – egy-egy receptet képvisel a játékhoz csatolt szakácskönyvben. A győzte a dominó szabályai szerint lerakott kövek közül az utolsóval meghatározza, milyen étel készüljön a családnak, baráti társaságnak. Persze a játékszabály feltehetően rugalmasan kezelhető, a részleteket a játékosuk másképp is meghatározhatják.
Kapcsolódó cikkeink
Zsebes to-go edények – A nap képe
Az utóbbi 1-2 évben megjelent új to-go edények nagy változatosságban…
Tovább olvasom >Ha én gazdag lennék… vagy legalább asztalos… – A nap képe
…ilyenem biztosan lenne a kertben!
Tovább olvasom >Spagettiadagoló tésztacsomagolás – A nap képe
Egy egyszerű ötlettel, és emiatt alig bonyolultabbá váló kartondobozzal egyszerűvé…
Tovább olvasom >További cikkeink
A Nébih is segíti a vendéglátóhelyek újranyitását
Várhatóan napokon belül újra kinyithatnak – a szükséges járványvédelmi intézkedések…
Tovább olvasom >A szállodaszövetség üdvözli az ágazati adókedvezményekre vonatkozó javaslatot
A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) örömmel üdvözli a…
Tovább olvasom >Ajánlásokkal segíti a Nébih a nyitásra készülő vendéglátósokat
Élelmiszerbiztonsági, élelmiszer-higiéniai ajánlásokkal segíti a nyitásra készülő vendéglátóhelyek működtetését a…
Tovább olvasom >