eBevásárlólista – Az okos áruházak alkalmazása

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 02. 26. 12:55

Új alapokra helyezi a bevásárlást a Szintézis Informatikai ZRt. új telefonos alkalmazása. Az eBevásárlólista névre keresztelt mobil applikáció a fejlesztéshez csatlakozó áruházláncok számára az értékes információk mellett egyedülálló vásárlásösztönző lehetőségeket is nyújt. Az alkalmazás létrehozása során a fejlesztőcsapat a vásárlók és az üzletek igényeit egyaránt szem előtt tartotta, így született meg a hatékony eBevásárlólista, mely hamarosan ott fog lapulni minden vásárló zsebében.

ebevásárló

A fogyasztói szokások rohamos változása nagy kihívást jelent az áruházláncok számára. Egyre nagyobb szerepük lesz ugyanis az innovatív megoldásoknak – aki gyorsan reagál, az jelentős versenyelőnyhöz juthat. A fogyasztói trendeket felismerve a Szintézis mobil alkalmazásokra specializálódott csapata eBevásárlólista nevű applikációjával az áruházak logisztikai rendszerfejlesztését, valamint a beltéri mobil helymeghatározást támogatja. A kliensen futó szoftver folyamatosan figyeli a mobilhálózatok cella ID adatait, így jelezni tudja, ha regisztrált vevő lépett be az áruházba. A vásárló, az akár otthon összeállított eBevásárlólista alapján, mobilkészülékén keresztül tájékozódhat a bolt termékeinek elhelyezéséről, illetve az útközben érintett, ajánlott akciós termékekről is. Ezzel egy eddig új, de kézenfekvő felületen kommunikálhatnak vevőikkel az üzletek.

„Az előrejelzések szerint a vásárlók előszeretettel fogják használni az alkalmazást, hiszen tartalom tekintetében szolgáltatási szinten rendszerünk teljesen egyedülálló megoldást kínál. A vevők, a rendszerünket használó áruházakban előre meg tudják tervezni a bevásárlást, melynek során a rendszer végig gyűjti a fogyasztó számára releváns információkat (megvette-e, mikori a lejárata).” – ismertette az alkalmazást Szabó Krisztián, a fejlesztőcsapat vezetője, majd így folytatta: – „A listába felvett termékekhez megjegyzést fűzhetnek a felhasználók, így például megadhatják a vásárolni kívánt mennyiséget, vagy egyéb információkat. Az összeállított bevásárló lista a készüléken lementhető, de tartalma bármikor módosítható.” Ez az automatizált megközelítés teljesen új, használatával a hatékony kiszolgálás versenyezhet a vásárlói ''bolyongásból” eredő előnyökkel, mely az eladásösztönzés új dimenzióit nyitja meg az áruházvezetők előtt.

Az összes elterjedt platformon (Android, IOS, Windows Phone) elérhető applikáció képes a fogyasztók vásárlásait adatbázisban gyűjtve a következő vásárláskor lehetőségeket kínálni a felhasználónak. Innen már csak egy kis lépés a bevásárlókosárba helyezett áruk automatikus átadása a kasszarendszerek felé. A győri Szintézis Informatikai ZRt. folyamatosan tökéletesíti alkalmazását, jelenleg is várja az innovációra nyitott üzletek jelentkezését.

ebevasarlo2

Kapcsolódó cikkeink