Duna-barát kalandorok és tudásra szomjas nyomozójelöltek

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 03. 19. 11:10

A Víz Világnapján, a Danube Flow – Hív a Duna! rendezvénysorozat keretében egy nyomozásra invitálja a Mindspace csapata az érdeklődőket, akik egy gyilkossági ügy felgöngyölítése közben Budapest rejtett kincseire is rácsodálkozhatnak.

Bp-duna

A Danube Flow – Hív a Duna! kulturális programsorozat idei első eseménye egy izgalmas krimijáték a Duna-parton. Az érdeklődőket a szervezők egy játékos, városi nyomozásra invitálják, az önjelölt nyomozók egy meghatározott útvonalon, a kb. egy órás, kalandos séta során nemcsak az aljas, mindenre elszánt gyilkost leplezhetik le, de jobban megismerhetik a várost, és olyan szépségeket fedezhetnek fel, amik mellett korábban simán elsétáltak.

A részvétel az eseményen, a Coca-Cola Magyarország támogatásának köszönhetően ingyenes. A Danube Flow – Hív a Duna! rendezvénysorozat olyan vállalati-civil együttműködésben működő események sorozata, amelynek célja a Duna értékeinek népszerűsítése és védelme. A programsorozatot 2012-ben hívta életre a Mindspace Nonprofit Kft. civilekből álló csapata a Coca-Cola Magyarország támogatásával, amely a Danube Flow rendezvénysorozaton kívül, más természetvédelmi és környezeti nevelési célú, a Dunához kapcsolódó projekteket is finanszíroz.

A Mindspace szakemberei előszeretettel alkalmazzák a non-formális ismeretterjesztés, a „játékosítás” eszközeit az általuk szervezett eseményeken. A tavalyi nagy sikerre való tekintettel (http://www.hivaduna.hu/node/142) a csapat a Víz Világnapján ismét krimijátékra invitálja a nagyérdemű közönséget. A megoldandó rejtvény feltárását pedig ezúttal is a résztvevőkre bízzák, a helyes megfejtők között pedig értékes és ötletes nyereményeket sorsolnak ki.

Találkozás: március 22-én, szombaton, a Batthyány téren, a 86-os busz és a Duna-part közötti szakaszon. A nyomozás a Mindspace állomásánál kezdődik, az érdeklődők 14 és 16 óra között jelentkezhetnek a versenyre. Minden Duna-barát kalandort és tudásra szomjas nyomozójelöltet szeretettel vár a Mindspace csapata.

A szervezők szeretnék megajándékozni azokat, akik komolyan belemerülnek a nyolc eseményből álló rendezvénysorozatba, ezért külön díjazza azokat, akik legalább három eseményen részt vesznek, közöttük értékes nyereményeket sorsol ki.

Kapcsolódó cikkeink