Dreher – Megújult a Felelős Alkoholfogyasztás Program

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 07. 07. 00:04

A Dreher Sörgyárak Zrt. Felelős Alkoholfogyasztás Programjának legújabb elemeként új tartalommal, a hónap témájával bővült a www.alkohol.info.hu weboldal, amelyet eddig már több mint 41 ezren látogattak meg.

A Dreher Sörgyárak Zrt. még tavaly, Talmácsi Gábor gyorsasági motoros világbajnok közreműködésével indította útjára Felelős Alkoholfogyasztás Programját, melyet idén januártól követett az informatív honlap. A weboldalon a hónap témája rovatban a vállalat minden hónapban más és más felelős alkoholfogyasztással kapcsolatos témáról (például munkahelyi alkoholfogyasztás, mértékletesség) kezdeményez beszélgetést. Az adott témát a Talmácsi Gáborral készült élethelyzet-, valamint szakértői videó mellett látogatói hozzászólások, és vélemények teszik teljessé.
A társadalmi párbeszéd erősítését tűzte ki célul a a www.alkohol.info.hu-n indított online kutatás is, amelyben a Nagycsaládosok Országos Egyesülete is részt vesz.
Az online kérdőív elsősorban a felnőtt magyar lakosságnak a felelős alkoholfogyasztással kapcsolatos magatartását, véleményét és attitűdjét vizsgálja. A kérdőív kitöltői között három, két személyre szóló nyereményutat sorsolnak ki a 2009. augusztus 16-i brnoi MotoGP futamra, ahol a szerencsések élőben szurkolhatnak Talmácsi Gábornak. A nyertesek 2-2 db Gold VIP Dorna pass belépőjegyet kapnak, mellyel a VIP Village helyszínek is megtekinthetőek a verseny ideje alatt, valamint a hivatalos bokszutca-látogatáson is részt vesznek.
A közvélemény-kutatással és a nyereményjátékkal kapcsolatos további információkért látogasson el a www.alkohol.info.hu weboldalra.


Kapcsolódó cikkeink