Dobjuk fel a hétköznapokat! Vénusz Kenőmargarin Magvakkal

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2018. 05. 30. 11:29

A Vénusz bemutatja új, magyar piacon egyedülálló kenőmargarinját, amelynek különlegessége, hogy négyféle pirított magot – napraforgómagot, tápláló tökmagot, szezám- és lenmagot – tartalmaz. Az új kenőmargarinnal könnyedén feldobhatjuk hétköznapjainkat, hiszen a természet adta, válogatott és pirított magvak karakteres ízvilágával egyedivé varázsolhatjuk akár a legegyszerűbb étkezéseket is.

A Vénusz Kenőmargarin Magvakkal 50% zsírtartalommal rendelkező, tisztán növényi alapú margarin, amely nem tartalmaz állati eredetű zsiradékot vagy bármilyen tejszármazékot. Tökéletes kiegészítője lehet reggelinknek, és változatossá tehetjük vele a napközben gyorsan elfogyasztott szendvicsünket is.
A Vénusz ezzel a különleges újdonságával arra ösztönöz bennünket, hogy fordítsunk kellő figyelmet az étkezésünkre, hiszen akár tízóraival vagy uzsonnával is könnyedén színesíthetjük a szürke hétköznapokat. Éppen ezért a Vénusz összegyűjtött négy egyszerű trükköt, amelyekkel feldobhatjuk a megszokott napi rutinunkat:
1. Válasszunk nem megszokott alapanyagokat! Próbáljunk ki teljes kiőrlésű kenyereket, péksüteményeket, a megszokottak helyett. Kóstoljuk meg gyümölccsel kedvenc szendvicsünket!
2. Legyünk kreatívak! Készítsünk változatos, margarin alapú szendvicskrémeket, hogy különlegessé tegyük a reggelinket, uzsonnánkat. Az új Vénusz kenőmargarinnal megkent kenyerünkre elég csupán a kedvenc sajtunkat vagy felvágottunkat tenni, és már kész is az ízletes harapnivaló.
3. Szánjunk időt a tálalásra! Adjunk magunknak időt egy szép szendvics elkészítésére, a megfelelő alapanyagok kiválasztásától kezdve egészen a szendvicsünk díszítéséig – dekoráljunk bátran friss fűszernövényekkel, apróra vágott szezonális zöldségekkel, vagy kényeztessük érzékszerveinket ehető virágokkal. Hiszen sokkal jobb érzés egy ínycsiklandó remekműbe beleharapni, nem igaz?
4. Álljunk meg pár percre, lassítsunk! Adjuk meg a módját az étkezésnek, mert megérdemeljük. Tegyünk friss virágot az asztalra, vegyünk elő egy jó könyvet, kapcsoljuk be a kedvenc zenénket és gondoljuk végig a napunkat. Üljünk össze szeretteinkkel, és szakítsunk időt egy jó beszélgetésre, még akkor is, ha csak 10 percünk van, mielőtt munkába indulnánk.

A Vénusz új kenőmargarinját fogyassza az egészséges, aktív életmód, valamint a változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként!

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek