CsokiJó – csoki kóstolóval – Az MKVM új, csokoládés sorozatának októberi vendége a Demeter Chocolate

Szerző: Trademagazin Dátum: 2019. 10. 08. 09:22

A beszélgetést a Demeter családdal Wessely Márta gasztronómiai újságíró és Kiss Imre múzeumigazgató vezeti október 30-án, szerdán, 18 órakor.

A Demeter Chocolate egy családi vállalkozás, amely prémium kategóriás csokoládé termékeket gyárt, azzal a céllal, hogy a mindenki számára elérhetővé tegyék a finom desszerteket, csokoládékat, bonbonokat. Csokoládéikat saját üzemükben, kézzel készítik és csomagolják.

A céget 2012-ben alapították. A termékpalettán az első időkben csak liofilizált gyümölcsökkel szórt táblás csokoládé és néhány bonbon szerepelt. A későbbiekben kibővítették választékukat ízesített csokoládékkal, szezonális termékekkel (pl. kézműves szaloncukor, húsvéti tojás), illetve még több bonbonnal. Csokijaik több nagy nemzetközi (Great Taste, International Chocolate Awards) és hazai (Magyar Kézműves Remek) versenyen is előkelő helyezést értek el. De ennél sokkal fontosabb számukra az a sok pozitív és elégedett vásárlói visszajelzés, amit kapnak nap mint nap, mert ez inspirálja a családot, hogy magas minőségben, prémium termékeket adhassanak.


Jeligéjük: “Aki a finom csokoládét szereti, rossz ember nem lehet!”
Regisztráció szükséges: [email protected]; 1/375-6249
Belépő: 1.000 Ft (A belépővel 17 órától a múzeum kiállításai is megtekinthetők.)

Kapcsolódó cikkeink