Corvin Bevásárlóközpont: 36 ezren köszöntötték a tavaszt a Kedvezmények Éjszakáján

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 03. 22. 14:00

Számos üzlet számtalan kedvezménye mellett a látványos programok is vonzották az odalátogatókat. A Kedvezmények Éjszakáján indított nyereményjáték sorsolására azonban 2011. április 5-éig várni kell, ekkor derül ki, hogy ki az a legszerencsésebb vásárló, aki megnyeri az 1 millió forintos luxus hajóutat.

A Corvin Bevásárlóközpont Kedvezmények Éjszakája névre keresztelt hagyományteremtő szándékkal megrendezett tavaszköszöntő eseménye rengeteg látogatót vonzott. A hangulatról Cooky Kapitánnyal az élen a Rádió1 csapata, valamint a Bon-bon és Tóth Gabi fergeteges koncertje, a látványról pedig a Lucky Luka jégrevü, majd a salsa táncosok bemutatója és a világhírű Cirque du Soleil ihlette kötélakrobata show gondoskodtak.

A Kedvezmények Éjszakáján az akciók és programok mellett nyereményjátékok is várták a vendégeket. Azonnali nyereményként a szerencsés vásárlók CBA Príma ajándékcsomagokat és utalványokat nyertek, április első felében pedig a fődíj, a luxus hajóút sorsa dől majd el.

“A sikeres rendezvényünk bizonyítja, hogy az emberek szeretik és igénylik, hogy olyan programokat kínáljunk nekik, ahol nem csak a kezükben lévő szatyrok számát növelhetik az akcióknak és kedvezményeknek köszönhetően, hanem ahol a család valamennyi tagja számára színvonalas szórakozást tudunk biztosítani, játékkal és nyereményekkel megfűszerezve. A pozitív visszajelzéseknek és megerősítéseknek köszönhetően hamarosan újabb meglepetésről fogunk beszámolni!”- idézi a tozsdeforum.hu Nagy Évát, a bevásárlóközpont igazgatónőjét.

Kapcsolódó cikkeink