Corona Extra a felejthetetlen nyári pillanatokhoz

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 07. 16. 11:22

Corona bottleA világ első számú mexikói söre a Borsodi Sörgyár forgalmazásában kerül a magyar üzletek polcaira
Összetéveszthetetlen színével és egyedi ízével a Corona Extra méltán az első számú mexikói sör a világon. Az ikonikus átlátszó üvegben érkező Corona az idei évtől a Borsodi Sörgyár forgalmazásában elérhető Magyarországon.

A Corona lágy íze 1925 óta hirdeti Mexikó büszkeségét, és az elmúlt évtizedek töretlen népszerűségének köszönhetően ma már több mint 180 országban elérhető.

A leggyakrabban lime-mal szervírozott aranyló színű sörkiváló kísérője lehet a baráti beszélgetéseknek, nyári összejöveteleknek és a haza piacon elérhető 24 üveges karton kiszerelés tökéletes kelléke lehet a nyáresti kerti partiknak.

Aki a Corona mellett teszi le a voksát, az egyszerűségre és a minőségre szavaz. A Corona átlátszó üvege is ezt a filozófiát hirdeti: a legtisztább, legkiválóbb alapanyagok a legtisztább, legáttetszőbb üvegben.

A tökéletes Corona-élményhez az italt a palack nyakába helyezett frissen vágott lime-szelettel szolgáljuk fel, amelynek levét a fogyasztás előtt a sörbe préseljük. Az ajánlott fogyasztási hőmérséklet 5 Celsius fok.

„Nagy örömükre szolgál, hogy a CoronaExtra-val egy nagy múltú és rendkívül népszerű sörmárkával bővül a Borsodi Sörgyár fogalmazásában elérhető prémium termékek palettája. A Corona egyegyedi, összetéveszthetetlen ízvilágú világos sör, így bízunk benne, hogy a fogyasztók továbbra is szívesen választják majd, ha egy különleges mexikói sör élményre vágynak” – emelte ki a Corona bevezetése kapcsán Balássy Árpád, a Borsodi marketingigazgatója

Kapcsolódó cikkeink

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek