Coca-Cola CUP focibajnokság középiskolásoknak

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 11. 12. 10:55

Logótervező design lab, freestyle focibajnok, középiskolásokkal dekázó Puskás Peti és zenét pakoló DJ Karmatronik. Mindez együtt volt pénteken a Coca-Cola CUP csapattoborzó rendezvényén.

Középiskolások terveztek és gyártottak csapatlogókat maguknak az országos amatőr focibajnokságra készülve, közben Kovács Peti freestyle foci világbajnok trükközött a fiataloknak focizásra buzdítva őket. A Coca-Cola CUP nagykövetei, Puskás Peti és Istenes Bence dekáztak a srácokkal, Dukai Regina pedig a lányokat ösztönözte nevezésre, szurkolásra.

A szeptemberben indult focibajnokságra még mindig nem késő nevezni itt: http://cocacolacup.mlsz.hu/

A Coca-Cola CUP eseményeit, híreit pedig itt lehet követni:
www.facebook.com/CocaColaCupMagyarorszag

A hazai Coca-Cola CUP

A Coca-Cola nemzetközi szabadidős focibajnoksága az idei tanévtől nálunk is elindult. A szervezők 15-18 éves korosztályos csapatok jelentkezését várják, egy középiskolából akár többet is. Fiú- és lánycsapatok egyaránt nevezhetnek. Az amatőr csapatok az MLSZ honlapján regisztrálhatnak. A kispályás csapatok az idei tanévben legalább két körzeti Coca-Cola CUP tornán vesznek majd részt a Magyar Labdarúgó Szövetség szervezésében. Az országos döntőt pedig majd májusban rendezik meg.

Kapcsolódó cikkeink