Bővíti nemzetközi kapcsolatait a Hungexpo

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2022. 02. 04. 11:17

A Hungexpo Zrt. bővíti nemzetközi kapcsolatait, újabb tizennyolc országban, köztük Nagy-Britanniában, Németországban, Spanyolországban, Franciaországban épít ki partnerhálózatot – közölte a kiállításszervező cég pénteken az MTI-vel.

 

Bővíti nemzetközi kapcsolatait a Hungexpo

Ismertetik, hogy a Hungexpo eddig Olaszországban, Törökországban, Romániában és Szlovákiában volt jelen, mostantól pedig 22 országban lesz állandó képviselete. Az új országok: Németország, Ausztria, Svájc, Nagy-Britannia, Írország, Spanyolország, Portugália, Franciaország, Lengyelország, Litvánia, Lettország, Észtország, Ukrajna, Moldova, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Kína.

Hangsúlyozzák, a bővülő nemzetközi ügynöki és képviseleti hálózatuk abban segít, hogy szélesebb körben ismerjék meg a felújítás után egyedülálló lehetőségeket kínáló Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központot, továbbá az eddiginél is több külföldi cégnek nyújtsanak részvételi lehetőséget a szakkiállításokon.

A közlemény felidézi, hogy a Hungexpo területe jelentős átalakításon esett át, immár több mint 70 ezer négyzetméteres fedett, és 36 hektáros szabad területet kínálnak partnereiknek. Megépült 2021-re a 26 szekcióteremmel, és egy akár 2000 fős plenáris teremmel kialakított konferenciaközpontja, amely több évtizedes hiányt pótol. A Hungexpo megújulásával Budapest lehetőséget kap gyakorlatilag bármilyen méretű nemzetközi kongresszus, konferencia befogadására – tették hozzá.

A Hungexpo Zrt. Magyarország és a régió vezető nemzetközi szakkiállítás- és konferenciaszervező cége, a kőbányai vásárváros üzemeltetője.
Nyilvános cégadatok szerint a Hungexpo Zrt. 2020-ban 2,67 milliárd forint értékesítési nettó árbevételt ért el az előző évi 8,3 milliárd forint után, a társaság adózás előtti eredménye 2020-ban meghaladta az 1,07 milliárd forintot a 2019. évi 1,1 milliárd forinttal szemben. (MTI)

Kapcsolódó cikkeink