Bookline: Indulhat a karácsonyi bevásárlás

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 11. 18. 12:12

Magyarország legkedveltebb internetes áruházában, a Bookline.hu-n idén is sorban állás nélkül és átgondoltan szerezhetjük be szeretteink meglepetéseit, mellyel nem csak időt, pénz és rengeteg energiát, hanem most több ezer egyedi és értékes ajándékot is nyerhetünk.

November 15-től minden rendelés mellé egy sorsjegyet kap ajándékba minden vásárló, mellyel egy 500 000 forint értékű minikönyvtárat “vihet haza”, de akár miénk lehet egy értékes táblagép vagy egy romantikus párizsi hétvége is a több ezer további nyeremény mellett – tájékoztatta a Pénzcentrum.hu-t a Bookline.

A webáruház egy másik karácsonyi játékkal is kedvünkbe szeretne járni: 40 napon át minden nap egy valaki visszanyeri vásárlásának teljes összegét, melyet utalvány formájában újra elkölthet következő rendelésekor. A Bookline Ajándékkeresője idén is segít abban, hogy megtaláljuk a legtökéletesebb és legkedvesebb meglepetéseket, melyhez csak pár információt kell megadnunk az ajándékozottról és máris rengeteg ötletet kapunk a választáshoz.

Persze ha szerencsénk van, barátaink kedvenc dolgait megtalálhatjuk a honlapon is, hiszen mostantól egy olyan különleges és interaktív kívánságlistát hozhatunk létre, melyen összegyűjthetjük “vágyaink tárgyait” – legyen szó egy ritka antikvár könyvről, egy várva-várt zenei albumról vagy akár egy kedvezményes házimozi rendszerről. Ezt a kívánságlistát természetesen a világgal is megoszthatjuk, így mi is és barátaink is megismerhetik mindazokat a dolgokat, melyek jelenleg mindannyiunkat foglalkoztatnak – további ötleteket gyűjtve ezzel az ajándékozás megszervezéséhez.

A karácsonyi nagybevásárlás azonban most még ennél is könnyebben mehet. A Bookline Ajándékküldő szolgáltatásának segítségével hamarosan házhoz küldhetjük szeretteinknek szánt meglepetéseinket egy egyedi üdvözlőkártya kíséretében. Így nem csak egyszerűbb és gyorsabb, hanem emlékezetesebb is lehet az ünneplés, legyünk akár közel, akár nagyon messze egymástól.

A webáruház a jelentős kedvezményeken túl az elmúlt hetekben tovább bővítette kínálatát, így a könyvek, filmek, zenék, játékok, valamint a műszaki és drogériai cikkek mellett most már gourmet-különlegességeket és lakberendezési kellékeket is vásárolhatunk, melyeket vidéken akár egy napon belül, a Bookline Expressz segítségével Budapesten pedig akár 3 órán belül kézhez kaphatunk – írja Penzcentrum.hu.

Kapcsolódó cikkeink