Bicskén és Tolnán nyíltak az új Tesco hipermarketek

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 08. 16. 00:00

Bicskén is és Tolnán is 3000 m²-es hipermarketet nyitott pénteken a Tesco. Az új áruházak kb. 200 embernek adnak munkát. Mindkettő kínálatában megtalálhatók a saját márkás termékek és sokféle nyitási akcióval várják a vásárlókat a hét minden napján.

Az új bicskei Tesco hipermarket a város szélén, a Csabdi úton található. Az autóval érkezőknek az áruház mellett egy mintegy 300 férőhelyes parkoló került kialakításra. A gyalogosan érkező vásárlók számára új, ingyenes buszjáratot indít a Tesco. A buszok minden nap kora reggeltől késő estig közlekednek az áruház és a kertvárosi rész között, a vasútállomás érintésével.
A tolnai áruház szintén a város határában, a Szedresi utcában található. Az autóval érkezőknek az áruház mellett egy közel 240 férőhelyes parkoló került kialakításra.
Mindkét áruház kínálatában hozzávetőlegesen harmincezer különböző termék található, mint például a kedvelt saját márkás termékek (Tesco Value és Tesco Színes), valamint a tavasszal bevezetett Light Choices termékcsalád is, amely az egészséges életmód követői számára készült. Ezen kívül elérhető a Családi Márkák névre keresztelt termékcsalád, amely az árérzékeny, ám kiváló minőségre vágyó vásárlók számára kínál alternatívát. A Tesco kedvelt ruházati márkái, a Cherokee és az F&F, valamint az F&F Blue divatos, nyári darabjai a megszokott kedvező ár-érték aránnyal várják a vásárlókat.
Kapcsolódó cikkeink