Az INNOVATIO Management Kft. programja megoldást kínál

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 09. 23. 09:27

Afrikában csak annak van esélye, akinek rutinos, megfelelő helyismerettel rendelkező szakemberei és kiváló kapcsolatai vannak. Az Afrikáért Alapítvány és az INNOVATIO Management Kft. programja erre kínál megoldást.

Az Innovation for Africa – Stratégiai együttműködések, Innováció- és Tudás­transzfer Megalapozása a Szubszaharai Térségben elnevezésű program mindkét fél számára egyaránt előnyös, hosszú távon fenntartható, innováció-, tudás- és technológiatranszfert és gazdasági együttműködéseket kíván megalapozni elsősorban a következő országokban: Dél-Afrika, Botswana, Kongói Demokratikus Köztársaság és Kenya.

A program keretében Afrikában stratégiai jelentőségű kulcságazatokban – többek között a feldolgozóiparban, gyártó ágazatokban, vízzel kapcsolatos iparágakban és a mezőgazdaságban – magyar üzleti, kutató-fejlesztő és innovátordelegációk kapnak lehetőséget üzleti roadshow keretében a bemutatkozásra, a helyi viszonyok feltérképezésére, ezáltal erősíthetik a bizalmat az afrikai partnerek iránt. A programot egy projektzáró Magyar-Afrika Konferencia koronázza meg Budapesten.

A program szervezői arra törekednek, hogy egy szakterületnek csak egy képviselője legyen. Így a képviselendő cégek, innovációk száma korlátozott lesz a minőség és hatékonyság érdekében

Kapcsolódó cikkeink