Az idei évtől StarStore logót használhatnak az arra érdemes boltok!

Szerző: Trademagazin Dátum: 2020. 09. 25. 11:32

A Trade magazin ismét versenyezni hívta a Magyarországon bejegyzett székhellyel rendelkező értékesítési pontokat.

Az idei évtől StarStore (előző években SuperStore) versenyen olyan boltok indultak, ahol az értékesítési koncepciónak leginkább megfelelő a dizájn, a célcsoport igényeivel harmonizál a külső és belső bolti megjelenés, az árubemutatás, a személyzet, a kiszolgálás, és mindez visszaköszön a kommunikációban is. Fontos kritériuma volt a kiírásnak, hogy fizikai megjelenése is legyen az adott pályázatban szereplő értékesítési pontnak, vagyis csak webshoppal rendelkező egységek nem pályázhattak. Az üzletek profiljában nem volt megkötés, lehetőséget kapott minden működő kategória, az élelmiszerbolttól a könyvesbolton át, a nemzeti dohányboltokig épp úgy, mint a patikák, gyártói márkaboltok és idéntől a vendéglátóipari egységek is. Nevezhettek tulajdonosok vagy bérlők, építészek, dizájnerek, kivitelezők, közösen vagy önállóan.

A 2020. évi versenyre a 18 pályázat érkezett, a szakmai zsűri pedig mindegyiket szövegesen és pontozással is értékelte. A július 15-ig benyújtott pályázatokat elbíráló zsűriben helyet foglalt Dr. Mandel Katalin, a Franchise Szövetség főtitkára, Vámos György, az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára, Fekete Zoltán, a Magyar Márkaszövetség főtitkára, Kurucz Péter, az AC Nielsen Piackutató kereskedői kapcsolatok igazgatója, Csiby Ágnes, a POPAI Magyarország Egyesület elnöke, Dr. Németh Péter egyetemi adjunktus, és a the CoRe lab vezetője, Andreas Christou, a RetailZoom ügyvezetője, Havasiné Kátai Ildikó, a Trade Marketing Klub alapítója tagja és Hermann Zsuzsanna, a verseny kiíró Trade magazin ügyvezető-főszerkesztője.

A magas színvonalú pályamunkák 2020. szeptember 22-25. között digitális totemoszlopon bemutatásra kerültek az FMCG piac legrangosabb szakmai fórumán, a tapolcai Business Days konferencián, ahol négy napon keresztül a pályázatokról készült prezentációkat az FMCG piac jelen lévő döntéshozói láthatták.

Az eredményhirdetésre 2020. szeptember 24-én, a konferencia gálavacsoráján került sor. A díjátadón a nevezések mindegyikét képes bemutatón ismertették a szervezők, majd a kategóriák nyertesei átvették az okleveleket és a kiemelkedő teljesítményt szimbolizáló Hollóházi porcelán csillagokat.

A StarStore verseny pályázói közül a legjobb értékeléssel végzett értékesítési pont képviselője átvehette a Store of the Year Hungary 2020 díjat is.

Az idei pályázóink ismét közönségszavazáson vettek részt, amelyre közel 14 000 szavazat érkezett.

A győztesek az elnyert címeket korlátlan ideig, de kizárólag évszám megjelölésével használhatják.

StarStore 2020 nyertesei:

Kategória Pályázat neve Pályázó cég Megtekinthető
Webshop Alza.hu – Bemutatóterem Alza.hu Kft. Budapest, Róbert Károly körút 54-58.
Bevásárlóközpont Hírösen sokszínű vásárlás- fókuszban a vásárló Tesco Globál Áruházak Zrt. Kecskemét, Talfája tanya 1.
Szakbolt-Food Lindt Store Fashion Street Lindt & Sprüngli (CEE)s.r.o. Budapest, Deák Ferenc utca 23.
Kisbolt Egészségtudatosság és friss pékáru az éjjel-nappaliban Mázsa Nordik Kft. Budapest, Váci út 96-98,
Hipermarket Környezetbarát megoldások és esztétikum a tatai INTERSPAR-ban SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. Tata, Május 1. út 33.
Nagykereskedelmi bolt Nehéz múltból a legtrendibb nagyker – avagy otthon, dekor, virág és ajándék. Észak-Kelet Flóra Kft. Miskolc, Szeles u. 67
Benzinkúti shop Shell Shop – Haller utca Shell Hungary Zrt. Budapest, Haller u. 56
Szakbolt-non-food Libri Könyvesboltok – Karácsonyi bolttéri és kirakati installációk Libri Könyvkereskedelmi Kft.
Diszkont LIDL Siófok – A Lidl Magyarország legnagyobb eladóterű áruháza – minden időben a vásárlókért LIDL Magyarország Kereskedelmi Bt. Siófok, Zamárdi utca 1-2.
Gasztro Be Real, Get The Real Arch&Beans Kávé Művek Kft. Budapest, Rákóczi út 5.
Szupermarket Kényelmi vásárlás környezettudatosan Co-op Star Zrt. Székesfehérvár, Király sor 55.
Közönségdíj Kényelmi vásárlás környezettudatosan Co-op Star Zrt. Székesfehérvár, Király sor 55.
Store of the Year Be Real, Get The Real Arch&Beans Kávé Művek Kft. Budapest, Rákóczi út 5.

 

Címkék:

Kapcsolódó cikkeink