Az Év Széchenyi Vállalkozása 2022: „A Család Különdíja” elismerést a Trade magazin kiadója kapta

Szerző: Trademagazin Dátum: 2023. 01. 26. 13:19

Immár nyolcadik alkalommal került sor „Az Év Széchenyi Vállalkozása” díj meghirdetésére és idén január 25-én a díjak átadására. Ebben az évben összesen 9 díj került méltó helyére a díj alapítói és egyben a Széchenyi Család tagjai, a szakmai zsűri és a versenyt támogató Agrárminisztérium képviselői jelenlétében.

A rangos elismerést a Gróf Széchenyi Család Alapítvány kezdeményezte 2015-ben azzal a céllal, hogy a családi hagyományt követve elismerje és felkarolja azokat a vállalkozásokat, amelyek tevékenységükkel nem csak a saját, hanem a nemzet boldogulását is szem előtt tartják. Olyan hazai gazdasági szereplőket céloz a díj, amelyek teljesen, vagy többségi magyar tulajdonban vannak, nyitottak a megmérettetésre, és valamely területen kimagasló teljesítményt nyújtanak.

„Az Év Széchenyi Vállalkozása 2022” díj fővédnöke Dr. Nagy István agrárminiszter. A szakmai zsűri a vállalkozások pénzügyi adatait épp úgy vizsgálta, mint a termelékenységi adatokat, innovációs eredményeket, a cég gazdasági fejlődését és társadalmi felelősségvállalás területén nyújtott teljesítményét is. A díjátadón a nyertes vállalkozásokat kategóriánként ismertették.

Hermann Zsuzsanna, a Grabowski Kiadó tulajdonosa és Justin Sára, a Kiadó marketingmenedzsere

„Első alkalommal vettünk részt „Az Év Széchenyi Vállalkozása 2022” pályázaton, bár évek óta figyelemmel kísérjük a versenyt, de még nem éreztük, hogy eséllyel indulnánk. A 2021. év eredményei és a 2022. év lehetőségei alapján úgy láttuk, hogy készen állunk a megmérettetésre. Hatalmas öröm számunkra, hogy nem csak díjazottja vagyunk a versenynek, de egy kiemelt és különleges díjnak az átvevői lehettünk. „A Család Különdíja elismerésben részesült” azt jelenti, hogy maguknak a díj alapítóinak tudtunk olyan értékeket mutatni a pályázatunkban, amelyeket Gróf Széchenyi István nevéhez és Családjához kapcsolódó értékekhez hasonlónak ítéltek”

– mondta a díjat átvevő Hermann Zsuzsanna, a Grabowski Kiadó tulajdonosa.

(Az eseményről részletes beszámolót is közlünk egy későbbi cikkünkben.)

Kapcsolódó cikkeink